De cirkel is rond!

01-02-2021

Bij Solid Partners werken we graag met je samen voor het beste resultaat. De cirkels in het logo van onze nieuwe huisstijl staan symbool voor de samenvoeging van de voorgaande organisaties (Solid Partners, Locosoft, WeKaDATA, Sibat en WeKaDATACENTER), maar ook de verbinding met onze relaties.

In onze organisatie is de overgang naar voornamelijk thuiswerken vanwege Corona snel en soepel verlopen. Onderlinge communicatie tussen medewerkers over 3 locaties en 45 thuiswerkplekken is eenvoudig ingericht en wordt volledig ondersteund door het gebruik van goede ICT oplossingen. Hierdoor zijn wij in staat dit ook bij onze relaties te verzorgen. Dit is niet mogelijk zonder een dynamische infrastructuur en de cloudoplossingen die wij gebruiken.

Nog dagelijks wordt er een beroep gedaan op onze consultants om de inrichting van de cloudoplossingen (zoals Microsoft Teams en SharePoint) bij onze relaties zo optimaal mogelijk aan te laten sluiten bij de nieuwe werkomstandigheden. De functionaliteit binnen deze oplossingen zien wij wekelijks toenemen.

Het gemak van de chatfunctie en het videobellen zijn bij de meesten wel bekend. Efficiënt gebruik voorkomt veel overbodig e-mail verkeer. Vaak kan je nog meer winst halen uit de vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld efficiënt vergaderen inclusief vastleggen van de notulen, communiceren en discussiëren via de Teamsfunctie Activiteit of via een slimme inrichting van je SharePoint omgeving.

Bellen vanuit Teams is uiteraard mogelijk, zowel intern als extern. Maar ook integratie met onze Cloud telefonieoplossingen kan eenvoudig gerealiseerd worden. Of wat te denken van een koppeling tussen je Online telefonie platform en je CRM klantenkaart? ICT oplossingen die het leven makkelijker maken, waardoor de klantbeleving op een hoger plan komt te staan.

Meer weten? Wij komen gerust even “Teamen”!

Deel op je social!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post

Reageer op deze post

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden