Solid Partners, Keeper MSP partner

Solid Partners, Keeper MSP partner

03-05-2021

Je kent het wel. Op iedere plek kun je tegenwoordig online inloggen. Of het nu je bedrijfsapplicaties zijn, bestel websites van je leveranciers of je social kanalen. Voor iedere omgeving heb je een nieuwe login. Maar is dit ook een unieke login met een eigen wachtwoord? Of gebruik je voor iedere omgeving hetzelfde wachtwoord? Heb je wel een nagedacht dat er dagelijks lekken zijn, waarbij je gegevens op straat komen te liggen? Weten hoe het gesteld is met jouw email adres en of je gegevens al een keer zijn buit gemaakt met een hack? Check hier je email adres https://haveibeenpwned.com/ of die van jouw al een keer buit is gemaakt.

Dat kan anders!

Door gebruik te maken van een wachtwoord manager, kun je er voor zorgen dat alle inlog gegevens veilig in een kluis zijn opgenomen. Deze kluis is te gebruiken vanaf je PC, je smartphone en je tablet. Zo beschik je altijd op welk device dan ook altijd over al je inlog gegevens. En je inlog gegevens kun je altijd voorzien van een uniek wachtwoord met zoveel als mogelijk karakters als je wilt. Dus een sterk wachtwoord hoef je zelf niet te verzinnen, maar dat doet je wachtwoord manager eenvoudig voor je via een dobbelsteen. Het gebruik van je kluis doe je vanaf je devices die bekend zijn bij je password manager. Wil je dit een keer doen vanaf een niet vertrouwd device? Stel dan 2 Factor Authenticatie in om te zorgen dat je wachtwoord manager dus niet zomaar toegankelijk is. Kortom, je kluis is altijd veilig en je wachtwoorden sterk en uniek!

Keeper Password management MSP

Geen licenties meer aanschaffen en vooruit betalen voor een periode van 1, 2 of 3 jaar. Nee gewoon per maand betalen voor het aantal gebruikerslicenties wat je nodig hebt. Per maand eenvoudig bij te stellen naar boven of naar beneden. Kortom je betaalt nooit teveel en je financiert nooit je ICT oplossingen vooruit voor een langere periode. Dit is het voordeel van een MSP model!

Keeper is het toonaangevende cyberbeveiligingsplatform ter bescherming van wachtwoordgerelateerde gegevenslekken en cyberdreigingen. Keeper gebruikt een zero-knowledge beveiligingsarchitectuur en geavanceerde versleutelingstechnologie om je wachtwoorden op te slaan en te beveiligen, evenals vertrouwelijke informatie zoals notities, lijsten, bestanden, foto's en video's. Keeper wordt gebruikt door miljoenen mensen en duizenden bedrijven wereldwijd om hun wachtwoorden en digitale middelen te beschermen.

Cyberbeveiliging begint met wachtwoordbeveiliging! 81% van de gegevenslekken is het gevolg van zwakke wachtwoordbeveiliging. Begin dus vandaag met het voorkomen van gegevenslekken en start eenvoudig met Keeper MSP!

Deel op je social!
 

Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden