Technische Groothandel

Solid Partners heeft al jaren ervaring in ICT-oplossingen voor de (technische) groothandel. Wij hebben het dan niet alleen over de infrastructuur die zorgt voor de continuïteit, maar ook software-oplossingen zoals klantportalen, EDI-oplossingen en webshops (bestellingen en informatievoorziening). In de markt van de technische groothandel zien wij dat marges onder druk komen te staan, maar ook dat je klanten steeds meer flexibiliteit van je verwachten. Maar hoe zorg je er als ondernemer in de technische groothandel voor dat je niet in een spagaat terecht komt? Met slimme ICT-oplossingen zorg je ervoor dat je meer kunt beleggen bij je klanten, of het nu gaat om order-invoer (via webshops of portalen) of om data-uitwisseling via EDI, zodat de orders automatisch worden ingeladen en verwerkt. Door processen te automatiseren, kunt je je medewerkers inzetten op relationele en toegevoegde waarde. Je technische groothandel verandert daarbij van het invoeren en verwerken van orders naar het leveren van toegevoegde waarde op het gebied van kennis, expertise en Customer Care (after sales-leveringen).

Solid Partners - Technische Groothandel

“Solid Partners helpt je met slimme ICT-oplossingen om je bestellingen op tijd bij je klanten te krijgen.”

Technische Groothandel IT-oplossingen

Naast onze standaard software-oplossingen (zoals Affinity en Connect), kunnen wij op basis van consultancy je organisatie helpen om uw informatiseringsslagkracht nog verder vorm te geven.

Uiteraard vullen wij dit aan met gedegen infrastructuur-oplossingen om de continuïteit te waarborgen en je ICT-systemen te monitoren. De flexibiliteit die klanten van je vergen dien je uiteraard wel in te kunnen vullen. Wij zien namelijk dat je klant steeds minder voorraden heeft en er vanuit gaat dat je als groothandel over de voorraden beschikt.

Trends voor Technische Groothandel:

  • Grotere groei dan markt gemiddelden
  • Globalisatie (wij kennen steeds minder grenzen)
  • Toegevoegde waarde creëren
  • Circulaire economie

Business cases

Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden