Home Branches Zorg

Zorg

In de zorg staat de mens centraal. En dat wil je uiteraard graag zo houden. Echter, de ICT in de zorg is niet meer weg te denken. Los van het feit dat de wet- en regelgeving je noodzaakt om steeds meer zaken vast te leggen over je cliënt, is het ook zo dat de ICT zijn intrede doet op gebied van IoT om te zorgen dat je medewerker geholpen wordt om je cliënt beter van dienst te kunnen zijn.

De kosten in de zorg lopen op. Mensen worden steeds ouder, maar hoe houden we de zorg betaalbaar? Solid Partners helpt je mee om na te denken over deze vraagstukken.

Solid Partners - Zorg

ICT is in de zorg niet meer weg te denken.

Trends in de zorg:

  • Je wilt je organisatie efficiënter laten werken. Dat betekent een hogere kwaliteit tegen lagere kosten. Laten we kijken hoe ICT-innovaties je hierbij kunnen helpen, zonder dat je medewerkers en cliënten het ervaren als een extra ballast.
  • Beveiliging van gegevens heeft de hoogste prioriteit. We zien in de praktijk dat gebruiksgemak en veiligheid vaak haaks tegenover elkaar staan. Je medewerkers dienen cliëntinformatie te kunnen raadplegen, maar de informatie mag uiteraard niet op straat komen te liggen. Hoe zorg je ervoor dat deze tweestrijd goed ingevuld wordt in je organisatie?
  • Inloggen op diverse systemen, die op verschillende plekken staan in de Cloud, zorgen er vaak voor dat medewerkers veel wachtwoorden en inloggegevens moeten onthouden. Vaak onnodig en met een hoog risico op fouten. Wij kunnen ervoor zorgen dat het inloggen veilig gebeurt, maar ook voor gebruikers eenvoudig blijft.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden