Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling

Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling

Infense advocaten

Infense Advocaten is een advocatenkantoor, gevestigd te Deventer met een specialisme in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling. Alhoewel Infense Advocaten haar oorsprong kent vanaf 2013 mag er worden gesproken over meer dan 40 jaar ervaring verdeeld over de aanwezige advocaten. Met de gevestigde specialismen (12 advocaten en een team van 3 secretariele medewerkers ter ondersteuning) en een doorgroei naar de toekomst is Deventer een discipline rijker op deze juridische gebieden. Solid Partners heeft op het gebied van ICT en telefonie aan de basis mogen staan van de ontplooiing en ontwikkeling van dit kantoor.

Business case

In 2013 zijn wij gestart met een Werkplek Online omgeving. Aangezien de wereld in 2020 terdege is veranderd, ook voor ons als advocatenkantoor, zijn wij gestart met Microsoft Teams om overleg met Clienten in Corona tijd voort te zetten. Dit heeft ons gebracht dat wij inzien dat na deze periode wij door willen gaan om deze technieken toe te voegen aan onze ICT diensten. Solid Partners heeft ons in contact gebracht met Dirict, waarna wij over zijn gegaan naar Advocatendossier. Begin 2021 zullen wij overgaan naar volledig online samenwerken in Microsoft 365 in combinatie met een nieuw Telefonie platform. Integratie tussen diverse systemen (Applicatie en Telefonie) zal ons helpen nog efficiënter te werken.

Wendy Veurtjes

Senior Office Manager

Solid Partners is onze totale ICT partner. De visie van onze organisatie wordt door Solid Partners vertaald naar pasklare ICT diensten. Of het nu gaat om onze verbindingen, onze telefonie omgeving of de invulling van onze werkplek omgeving. Op dit moment staan wij aan de vooravond voor onze volgende migratie om nog beter aan te sluiten bij de behoefte van de medewerker om onze clienten beter en efficienter van dienst te zijn. Microsoft Teams heeft ons in 2020 geholpen om ook in bijzondere tijden onze clienten van dienst te zijn met onze juridische diensten.

Oplossing

Solid Partners is op dit moment bezig met de voorbereidende werkzaamheden om onze Werkplek Online omgeving te transformeren naar lokaal werken. Onze werkplekken worden beheerd met Intune en AutoPilot vanuit Microsoft Azure. De kantoor data zal opgeslagen worden in Microsoft Azure Files met een back-up naar de Private Cloud van Solid Partners. Voor wat betreft het Telefonie platform (Vast en mobiel), is een overgang in voorbereiding naar het HIP+ platform. Hierdoor is de gehele ICT omgeving straks in beheer bij Solid Partners.

Resultaat

Door te werken vanaf een lokaal device (laptops) is het voor de medewerkers van Infense beter mogelijk om onafhankelijk van plaats en tijd te werken. Of dit nu vanaf kantoor, vanaf een client locatie of de rechtbank is. Je wilt altijd bij je laatste informatie om een goed advies te geven. Tijd is geld, dus je ICT hulpmiddelen moeten je hierbij ondersteunen. Met de HIP+ telefonie omgeving is een goede bereikbaarheid gewenst, zowel op kantoor als onderweg op je doorkiesnummer van kantoor. Ook als je even niet in de gelegenheid bent, kan het secretariaat op kantoor de taken eenvoudig waarnemen. Advocatendossier zorgt voor het vastleggen van gegevens (CRM) en urenregistratie. Een integratie tussen Advocatendossier en de Online telefonie omgeving dient te zorgen voor een nog betere client experience.

Gebruikte diensten

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Managed Online Back-up

Stel je data veilig in de Cloud en laat deze dagelijks controleren. Voorkom daarmee verlies van je data!

Bekijk dienst

Managed Online Spamfilter

Bescherm je medewerkers tegen ongewenste mail om productiviteit en veiligheid te verhogen.

Bekijk dienst

Device Management

Lokaal werken en centraal beheer van je devices verlaagt je kosten en verhoogt je beveiliging van je bedrijfsapplicaties en -data.

Bekijk dienst

Managed Firewall

Houdt de digitale voordeur van je netwerk up-to-date door het beheer van je firewall uit te besteden.

Bekijk dienst

Authenticatie in 2 stappen

Versterk je toegangsbeveiliging met 2FA. Naast een standaard inlognaam en wachtwoord een extra stap om je applicaties en organisatie data beter te beschermen.

Bekijk dienst

Managed Internet Acces

Managed Internet Access op basis van verschillende Internet Providers via een centraal aanspreekpunt bij Solid Partners.

Bekijk dienst
 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden