Go Ahead Eagles

Go Ahead werd op 2 december 1902 opgericht als Be Quick. Bij de toetreding tot de NVB in 1905 werd de club verplicht zijn naam te veranderen, en deed dat in Go Ahead. Op 31 juli 1971, bij de splitsing van de amateur- en de proftak, werd op voorspraak van toenmalig trainer-coach Barry Hughes, de toevoeging Eagles achter de naam geplakt. Go Ahead Eagles speelt in rood-geel verticaal gestreepte shirts met rode broek.

Ron Jansen

RON JANSEN - OPERATIONS SUPERVISOR

OPERATIONS SUPERVISOR

GO AHEAD EAGLES GEEFT SOLID PARTNERS EEN NETTO PROMOTOR SCORE VAN 66

Oplossing

Thuiswedstrijden worden gespeeld in het eigen stadion de Adelaarshorst. In 1916 werd al de finale van het landskampioenschap bereikt, waarin van Willem II werd verloren. Een jaar later was het wel raak, de club pakte haar eerste landstitel. Een prestatie die in de jaren twintig en dertig nog drie keer herhaald werd.

Vanaf de jaren ’70 en begin jaren ’80 was Go Ahead een stabiele eredivisie club. In 1987 volgde toch degradatie. Later volgde nog een periode eredivisie van 1992 tot 1996, vanaf toen speelde Go Ahead in de eerste divisie totdat in het seizoen 2012-2013 promotie naar de eredivisie werd gemaakt.

Solid Partners ontzorgt Go Ahead Eagles door het beheer van hun IT netwerk volledig uit handen te nemen. Het hoofdkantoor en voetbalstadion werken volledig in de “cloud” met Werkplek Online. Wij werken samen met onze business partner in Deventer om continu de nieuwste ICT technieken toe te passen zoals SSL;VPN en flexibel thuiswerken.

Wij hebben in 2012 een project opgeleverd om het nieuwe online ticket systeem naadloos te integreren in hun lokale netwerk. Hiermee is Go Ahead Eagles verzekerd van een optimale situatie voor de komende jaren om hun klanten en supporters snel van de juiste tickets te kunnen voorzien.

Bij Go Ahead Eagles maken wij o.a. gebruik van:

hp juniper office

MAAK KENNIS MET ONZE ORGANISATIE

Hebben wij uw interesse gewekt over onze aanpak? Maak dan nu een afspraak met onze adviseurs, die u graag helpen om uw organisatie te laten innoveren.

Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak