Infense Advocaten

Infense Advocaten is een advocatenkantoor met een specialisme in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling. Alhoewel Infense Advocaten haar oorsprong kent vanaf Q3 2013 mag er worden gesproken over meer dan 40 jaar ervaring verdeeld over de aanwezige advocaten. Met de gevestigde specialismen en een mogelijke doorgroei naar de toekomst is Deventer een discipline rijker op deze juridische gebieden. Solid Partners heeft op het gebied van ICT en telefonie aan de basis mogen staan van de ontplooiing van dit kantoor.

De uitdaging

Gedurende de oprichting van Infense Advocaten, was men op zoek naar een bij voorkeur lokale ICT dienstverlener met specialismen op het gebied van Hosted ICT en Hosted Telefonie, in de volksmond ook wel Cloud Computing genoemd.

In een uitgebreid selectie traject is vooral gekeken naar de compleetheid en veiligheid van de oplossing en het meedenken door de leverancier. Solid Partners heeft uiteindelijk Infense Advocaten weten te overtuigen van de ervaring op deze gebieden en werd eind november 2013 voor de aantrekkelijke uitdaging gesteld om de ICT en telefonie op 1-1-2014 gereed te hebben.

Wendy-Groen-Infense-2

Wendy Veurtjes

Office Manager bij Infense Advocaten

INFENSE ADVOCATEN HEEFT ALS ONDERDEEL VAN HAAR VISIE: ‘EEN GOEDE ADVOCAAT HEEFT OOG VOOR DE VERSCHILLENDE ASPECTEN VAN EEN ZAAK.’ DAARMEE WORDT EEN OPTIMAAL RESULTAAT BEREIKT. SOLID PARTNERS HELPT DAARBIJ DOOR DE ICT EN TELEFONIE OP HOOG NIVEAU TE LATEN FUNCTIONEREN.

De oplossing

Binnen het project kwam er op locatie een volledige nieuwe infrastructuur met hardware. Er kwamen nieuwe thin clients die via een vpn verbinding naar het datacenter een verbinding maakte met de Werkplek Online omgeving. Ook hebben wij nieuwe VOIP telefoontoestellen geleverd die verbinding maken naar de Cloud telefooncentrale.

Het resultaat

Met de inzet van alle partijen, ook binnen Infense Advocaten, is het gelukt om voor 1-1-2014 de omgeving gereed te hebben waarna de advocaten per 2-1-2014 met de volle inzet van start konden gaan.

Er wordt zorgeloos gebruik gemaakt van de professionele servicedesk waarbij alle afspraken zijn vast gelegd in een SLA. Dit alles voor een vast bedrag per maand!

Bij Infense maken wij o.a. gebruik van:

hp juniper office

Maak kennis met een van onze specialisten

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Solid Partners voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Wij helpen u graag verder, support team Contact