PS Koeltechniek

Met een zeer ruimte ervaring is PS Koeltechniek Deventer B.V. de expert als het gaat om koudetechniek en klimaatbeheersing. De innovatieve systemen van deze Deventer onderneming sluiten perfect aan op de eisen en wensen van iedere afnemer.

Of het nu gaat om een enkele ruimte of een zeer complexe omgeving, PS Koeltechniek beheerst het allemaal en realiseert voor elke toepassing een passende koel- of klimaatinstallatie. Met uitsluitend topmerken uit de airconditioningbranche wordt een prettige leef- en werkklimaat klimaat gerealiseerd dat voldoet aan de Arbo-wetgeving. Zo weet u zeker dat uw investering zich dubbel en dwars terugbetaald.

Net als Solid Partners, gaat PS Koeltechniek voor tevreden en langdurige relaties. Met de beschikking over vakbekwame, gecertificeerde monteurs maken ze alles mogelijk. Ook wanneer de apparatuur niet door PS Koeltechniek is geleverd.

De Business Case

Sinds 2001 zijn wij de ICT partner van PS Koeltechniek. Na jarenlang een lokaal netwerk met beheer wilde PS Koeltechniek graag naar de cloud. Het plaatsen van een fysieke server, de noodzaak tot het aanschaffen van nieuwe werkstations en het niet in huis hebben van een IT persoon maakte het voor PS Koeltechniek minder aantrekkelijk om intern te blijven automatiseren.

Besparing was een ander punt van aandacht. Het verdwijnen van de server en het gebruik van Thin Clients zal een behoorlijke besparing opleveren op stroomverbruiken.

Ron van Zuidam

Ron van Zuidam

Directeur PS Koeltechniek

DE SERVER IS NIET MEER IN HUIS EN DAT GEEFT DE NODIGE LUCHT, OOK HET OVERAL KUNNEN WERKEN HEEFT EEN ECHTE TOEGEVOEGDE WAARDE KUNNEN OPLEVEREN VOOR DE ORGANISATIE”. NIET VOOR NIETS EEN SOLIDE PARTNER VOOR PS KOELTECHNIEK.

De oplossing

In 2012 hebben wij PS Koeltechniek gemigreerd naar onze cloudoplossing Werkplek Online. Met Werkplek Online krijgen de medewerkers van PS Koeltechniek flexibele toegang tot de centrale omgeving. Het maakt niet uit welk type cliënt de medewerker gebruikt en op welke locatie de medewerker zich begeeft. De private cloud oplossing is in combinatie met Office 365 geïnstalleerd.

Er wordt gebruik gemaakt van een encrypted intern SSL verbinding waardoor er versleuteling plaatsvindt. Daardoor is de veiligheid gewaarborgd.

Het resultaat

Sinds PS Koeltechniek in de cloud werkt heeft het geen omkijken meer naar de ICT backoffice. Solid Partners doet het beheer van de gehele omgeving. Geen omkijken meer naar de back-up, geen angst meer om achter te lopen met de virurscanner. Mocht een medewerker toch een vraag hebben dan staat onze professionele servicedesk voor ze klaar.

Dit alles is vast gelegd in een SLA waardoor er geen verassingen achteraf zijn.

Er zijn geen financiële verassingen meer wat zorgt voor goede beheersbaarheid van de IT kosten.

Bij PS Koeltechniek maken wij o.a. gebruik van:

hp juniper office

MAAK KENNIS MET ONZE ORGANISATIE

Hebben wij uw interesse gewekt over onze aanpak? Maak dan nu een afspraak met onze adviseurs, die u graag helpen om uw organisatie te laten innoveren.

Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak