Smalbraak Notarissen

Met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring is Smalbraak Notarissen hét notariskantoor in het hart van Deventer. In 1961 gestart door Mr. Smalbraak en daarna door vele specialisten opgevolgd, waarbij persoonlijke aandacht altijd hoog in het vaandel heeft gestaan.

Smalbraak Notarissen wordt al jaren geprezen om de veelzijdigheid in specialisme, praktische ervaring en kwaliteit. Dit resulteert in ruime kennis en deskundigheid. Een Full-Service kantoor met 4 notarissen, 2 kandidaat notarissen, 2 juristen en 10 ondersteunende werknemers. U bent van harte welkom op het kantoor voor al uw vragen. Zakelijk of particulier, de medewerkers van Smalbraak Notarissen staan u graag te woord.

Jeroen Prinsen

Jeroen Prinsen

Notaris

"DE MEDEWERKERS WERKEN ALTIJD EN OVERAL MET DE CLOUD OPLOSSING WERKPLEK ONLINE"

De uitdaging

We zijn er als Solid Partners trots op om al sinds jaren de ICT te mogen verzorgen voor Smalbraak Notarissen. Met de intrede van Werkplek Online als onze Private Cloud oplossing, heeft Smalbraak Notarissen de ontwikkelingen altijd op de voet gevolgd. Op basis van constructieve gesprekken is telkens goed afgewogen op welk moment Smalbraak Notarissen ging overstappen en begin 2013 hebben ze de stap gemaakt.

De oplossing

In 2013 hebben we het kantoor van Smalbraak Notarissen gemigreerd naar onze private cloud oplossing Werkplek Online. Dat hebben wij gedaan via onze SPM (Solid Project Methodiek). Dat betekent dat wij Smalbraak Notarissen hebben begeleid naar het nieuwe platform op basis van een standaard werkwijze. Ook Quantaris is in deze project methodiek meegenomen.

HET RESULTAAT

Solid Partners is natuurlijk geen onbekende binnen het notariaat en heeft al meerdere malen bewezen een partner daarin te kunnen zijn. Dat is Smalbraak Notarissen natuurlijk niet ontgaan en heeft goed gekeken naar de ervaringen, “we zijn geen kantoor die per definitie voorop wil lopen op het gebied van ICT, de stabiliteit is voor ons veel belangrijker” aldus Jeroen Prinsen, notaris bij Smalbraak Notarissen.

Sinds maart 2013 is Smalbraak Notarissen volledig operationeel binnen onze Private Cloud omgeving Office Hosting. Een goede voorbereiding en de juiste samenwerking met softwareleverancier Quantaris zorgde ervoor dat de overgang nagenoeg naadloos verliep. Jeroen Prinsen: “we hebben niet veel van de overgang gemerkt”.

 

Bij Smalbraak maken wij o.a. gebruik van:

hp juniper office

MAAK KENNIS MET ONZE ORGANISATIE

Hebben wij uw interesse gewekt over onze aanpak? Maak dan nu een afspraak met onze adviseurs, die u graag helpen om uw organisatie te laten innoveren.

Wij helpen u graag verder Maak een afspraak