SMITH BOESER VAN GRAFHORST NOTARISSEN

Smith Boeser van Grafhorst notarissen is een ervaren en kennisintensief notariskantoor in Haarlem. Het kantoor heeft een specialisatie in familierecht, nalatenschappen, estate planning, ondernemingsrecht en onroerend goed. Door de maatschappelijke betrokkenheid blijven zij continu mee gaan met nieuwe ontwikkelingen. Vandaar dat zij actief zijn met levenstestamenten, digitale kluizen en mediation.

Smith Boeser van Grafhorst notarissen heeft al jaren een duidelijke focus op efficiency en geautomatiseerde processen. Daarmee loopt het kantoor voorop onderscheidt zich daarmee in de markt. Ze worden daarmee al jaren geprezen om de veelzijdigheid in specialisme, praktische ervaring en kwaliteit. Dit resulteert in ruime kennis en deskundigheid. Een Full-Service kantoor waar u van harte welkom bent voor al uw vragen. Zakelijk of particulier, de medewerkers van Smith Boeser van Grafhorst notarissen staan u graag te woord.

De oplossing

Naast het kantoor op de Julianalaan, bevindt zich een tweede kantoor in Haarlem aan de Oudeweg 8e waar door middel van een basis concept ‘Nu.notarissen’ wordt geboden. Dit betreft een modern, laagdrempelig notariskantoor, wat zich vooral toelegt op de ‘rechttoe-rechtaan’ zaken van particulieren en ondernemers, ook wel aangeduid als ‘basis’ of ‘standaard’.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van – voor een notariskantoor! – geavanceerde hulpmiddelen als internetnotariaat (waarbij u uw dossier on-line kunt volgen), beeldschermen, i-pads, sms, facebook, twitter en dergelijke.

Het resultaat

Solid Partners is er als ICT dienstverlener trots op om een bijdrage te leveren aan deze voorsprong op techniek door de totale kantoorautomatisering voor Smith Boeser van Grafhorst notarissen en Nu.notarissen aan te bieden vanuit de Cloud. Alle medewerkers op het kantoor maken gebruik van de flexibiliteit om vanaf iedere willekeurige locatie te kunnen werken, ook binnen de branche applicatie Quantaris.

Binnen de groep ‘Internetnotariaat, waar kantoren zijn aangesloten die in techniek graag voorop lopen, verzorgt Solid Partners voor diverse leden inmiddels de kantoorautomatisering vanuit de Cloud.

Bij Schoneveld maken wij o.a. gebruik van:

hp juniper office

MAAK KENNIS MET ONZE ORGANISATIE

Hebben wij uw interesse gewekt over onze aanpak? Maak dan nu een afspraak met onze adviseurs, die u graag helpen om uw organisatie te laten innoveren.

Wij helpen u graag verder Maak een afspraak