Citrix Partner Nederland

Solid Partners uit Nederland (Deventer) is Citrix partner sinds 2009. Wij zijn Silver Solution Advisor & Service Provider. Wanneer u op zoek bent naar een gecertificeerde citrix partner binnen Nederland dan bent u op zoek naar ons. Wij hebben de kennis in huis om elk Citrix traject in goede banen te leiden. Neem contact met ons op en laat u overtuigen door onze Citrix consultants.

Silver Solution Provider

Het Silver Solution Advisor partnership betekent concreet dat Solid Partners een hoog expertise niveau heeft in Citrix-netwerkoptimalisatie en virtualisatieoplossingen. Mocht u ingewikkelde Citrix vraagstukken hebben dan kunnen wij deze voor u beantwoorden. Solid Partners is de Citrix partner binnen Nederland die alle vraagstukken voor u kan beantwoorden.

Silver Service Provider

Als Service Provider zijn wij bij uitstek geschikt voor deskundige begeleiding bij het plannen, bouwen, lanceren en uitbreiden van gehoste applicaties en desktops. Wij hebben reeds meerdere succesvolle implementaties van gehoste applicaties en desktops gerealiseerd.

Indien u een vraag heeft over de verschillende Citrix diensten of u wilt begeleiding bij een Citrix implementatietraject dat kunnen wij u hierin begeleiden. Onze medewerkers zijn Citrix gecertificeerd en hebben een hoog expertise niveau.

citrix partner silver solution advisor
citrix partner service provider

Citrix oplossingen:

Citrix XenApp

XenApp is de toonaangevende oplossing voor virtual application delivery, en biedt Windows-apps aan medewerkers op elk apparaat en elke locatie. Door gecentraliseerde controle met XenApp, kunt u uw team de vrijheid geven van mobiliteit terwijl u de security verhoogt en de IT-kosten vermindert. Dit is een van de citrix oplossingen die wij als Citrix partner leveren. Bent u dus op zoek naar een Citrix partner uit Nederland die hoogwaardige Xenapp kennis heeft dan bent u bij ons op het juist adres.

Waarom XenApp

1. Betere security

XenApp is de enige FIPS-compliant en Common Criteria-gecertificeerde oplossing voor applicatievirtualisatie. In combinatie met Citrix NetScaler staat XenApp in voor end-to-end security en bescherming.

2. Lagere kosten

Alleen XenApp biedt een krachtige, kostenbesparende ‘thin provisioning’-technologie en een uitgebreid netwerk van partners met door Citrix geverifieerde thin clients, met bijzonder kosteneffectieve en krachtige oplossingen tot resultaat.

3. Meer mobility

Gebruikers benaderen XenApp via Citrix Receiver, de bijzonder gebruiksvriendelijke client software die medewerkers universele toegang te biedt tot virtuele apps en data vanaf elk device. In combinatie met de Citrix X1 Mouse wordt een complete Windows-desktopervaring mogelijk gemaakt op de iPad en iPhone.
.

4. Eenvoudige OS-migratie

Alleen XenApp heeft AppDNA, de krachtigste analysetool voor applicatie migratie en het oplossen van problemen daarbij. AppDNA heeft bewezen de tijd die nodig is voor compatibiliteitstests, probleemoplossing en migratie met maar liefst 90% te kunnen inkorten.

Happy young man speaking on cellphone by workplace

Een keer vrijblijvend praten over de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee!