Citrix Partner

Solid Partners uit Deventer (Nederland) is sinds 2009 Citrix partner. Wij zijn Silver Solution Advisor & Service Provider. Wanneer u op zoek bent naar een gecertificeerde citrix partner in Nederland dan bent u op zoek naar ons. Wij hebben de kennis om elk Citrix traject in goede banen te leiden. Neem contact met ons op en laat u overtuigen door onze Citrix consultants.

Silver Solution Advisor

Het Silver Solution Advisor partnership betekent concreet dat Solid Partners een hoog expertise niveau heeft in Citrix-netwerkoptimalisatie en virtualisatieoplossingen. Mocht u ingewikkelde Citrix vraagstukken hebben dan kunt u deze bij ons neerleggen en wij zullen deze dan voor u beantwoorden.

citrix partner silver solution advisor

Silver Solution Advisor

Als Service Provider zijn wij bij uitstek geschikt voor deskundige begeleiding bij plannen, bouwen, lanceren en uitbreiden van gehoste applicaties en desktops. Wij hebben al meerdere succesvolle implementaties van gehoste applicaties en desktops gerealiseerd.

Indien u een vraag heeft over de verschillende Citrix diensten of op zoek bent naar begeleiding bij een Citrix implementatietraject neem dan contact met op met ons. Wij kunnen u hier uitstekend in begeleiden. Onze medewerkers zijn Citrix gecertificeerd en hebben een hoog expertiseniveau.

.

citrix partner service provider
citrix partner silver solution advisor
citrix partner service provider

Maak kennis met een van onze specialisten

Citrix oplossingen

Citrix Xenapp

XenApp is de toonaangevende oplossing voor virtual application delivery, en biedt Windows-apps aan medewerkers op elk apparaat en elke locatie. Door gecentraliseerde controle met XenApp, kunt u uw team de vrijheid geven van mobiliteit terwijl u de security verhoogt en de IT-kosten vermindert.

Waarom XenApp

1. Betere security

XenApp is de enige FIPS-compliant en Common Criteria-gecertificeerde oplossing voor applicatievirtualisatie. In combinatie met Citrix NetScaler staat XenApp in voor end-to-end security en bescherming.

2. Lagere kosten

Alleen XenApp biedt een krachtige, kostenbesparende ‘thin provisioning’-technologie en een uitgebreid netwerk van partners met door Citrix geverifieerde thin clients, met bijzonder kosteneffectieve en krachtige oplossingen tot resultaat.

3. Meer mobility

Gebruikers benaderen XenApp via Citrix Receiver, de bijzonder gebruiksvriendelijke clientsoftware om medewerkers universele toegang te bieden tot virtuele apps en data vanaf om het even welk device. In combinatie met de Citrix X1 Mouse wordt een complete Windows-desktopervaring mogelijk gemaakt op de iPad en iPhone.
.

4. Eenvoudige OS-migratie

Alleen XenApp heeft AppDNA, de krachtigste analysetool voor applicati emigratie en het oplossen van problemen daarbij. AppDNA heeft bewezen de tijd die nodig is voor compatibiliteitstests, probleemoplossing en migratie met maar liefst 90% te kunnen inkorten.

Happy young man speaking on cellphone by workplace