Naar de cloud

 

Met werken in de Cloud, werkt u via een internetverbinding. Al uw programma's, data en e-mail bevindt zich aan de andere kant van deze verbinding. Alles staat veilig opgeslagen en is makkelijk te beheren. Werken in de Cloud zorgt ervoor dat data en applicaties 24/7 beschikbaar zijn. Waar en wanneer u maar wenst. Door het werken in de Cloud krijgt u als bedrijf ongekende flexibiliteit. Ervaar de voordelen met de Cloud oplossingen van Solid Partners.

Altijd en overal toegang tot uw bestanden en e-mail met de Cloud oplossingen van Solid Partners

d

Oplossingen

Werkplek Online

Voor een vast bedrag maakt u gebruik van uw bekende Windows Desktop, inclusief dataopslag, antivirus en Back-up. Werkplek Online wordt aangeboden via het internet.

Office 365

Uw bedrijf blijft zich ontwikkelen. Hetzelfde geldt voor Office 365. U kunt werken waar en wanneer u maar wilt. Dit betekent dat u alles kunt doen wat nodig is om van uw bedrijf een succes te maken.

Online Back-up

Met Online Back-up bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele back-up van uw data. De back-up loopt via het internet naar het datacenter van Solid Partners.

Online Spamfilter

Met Online spamfilter rekent u definitief af met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste en vaak virus bevattende e-mails. En dat zonder investeringen in hard- en software!

Colocatie

Bij het Online Werken product Colocatie plaatsen wij u uw hardware in ons datacenter. Hierdoor heeft u alle zeker- en betrouwbaarheden die horen bij een datacenter.

Werkplek Online

Het Online Werken product Hosting (VPS) wordt aangeboden tegen een vast bedrag per maand. Een VPS wordt geleverd inclusief Windows licentie, back-up en monitoring en serverbeheer.