Cloud oplossingen

Wat zijn Cloud Oplossingen?

Werken in de Cloud of Online werken zijn tegenwoordig termen die dagelijks gebruikt worden. 

 

Maar wat wordt er nu precies bedoelt met de cloud?

Met werken in de Cloud, werkt u via een internetverbinding. Al uw programma's, data en e-mail bevindt zich aan de andere kant van deze verbinding. Alles staat veilig opgeslagen en is makkelijk te beheren. Werken in de Cloud zorgt ervoor dat data en applicaties 24/7 beschikbaar zijn. Waar en wanneer u maar wenst. Door het werken in de Cloud krijgt u als bedrijf ongekende flexibiliteit. Ervaar de voordelen met de Cloud oplossingen van Solid Partners.

cloud oplossingen mobile device management

Altijd en overal toegang tot uw bestanden en e-mail met de Cloud oplossingen van Solid Partners

Oplossingen

Werkplek Online

Voor een vast bedrag maakt u gebruik van uw bekende Windows Desktop, inclusief dataopslag, antivirus en Back-up. Werkplek Online wordt aangeboden via het internet.

Office 365

Uw bedrijf blijft zich ontwikkelen. Hetzelfde geldt voor Office 365. U kunt werken waar en wanneer u maar wilt. Dit betekent dat u alles kunt doen wat nodig is om van uw bedrijf een succes te maken.

Online Back-up

Met Online Back-up bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele back-up van uw data. De back-up loopt via het internet naar het datacenter van Solid Partners.

Online Spamfilter

Met Online spamfilter rekent u definitief af met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste en vaak virus bevattende e-mails. En dat zonder investeringen in hard- en software!

Colocatie

Bij het Online Werken product Colocatie plaatsen wij u uw hardware in ons datacenter. Hierdoor heeft u alle zeker- en betrouwbaarheden die horen bij een datacenter.

Werkplek Online

Het Online Werken product Hosting (VPS) wordt aangeboden tegen een vast bedrag per maand. Een VPS wordt geleverd inclusief Windows licentie, back-up en monitoring en serverbeheer.

Maak kennis met een van onze specialisten