Colocatie

Bij de oplossing Colocatie plaatsen wij uw hardware bij ons in het datacenter. Hierdoor heeft u de zekerheid en betrouwbaarheid die horen bij een datacenter maar de hardware is nog steeds uw eigendom. In feite huurt u ruimte voor uw IT apparatuur. Zo bent u naast de routinematige uitval van hardware er ook zeker van dat in buitengewone gevallen, zoals brand of overstroming, uw bedrijfsvoering hier niet onder lijdt. 

Een supersnel en redundant netwerk en de beste beveiliging!

Een veilige omgeving

Door te kiezen voor Colocatie krijgt u een kosteneffectieve en veilige omgeving voor uw hard en software. Wij maken voor Colocatie gebruik van de datacenters van ITB2.  ITB2 beschikt over de modernste koeltechnieken; noodstroomvoorziening en beveiliging. ITB2 geeft uw IT-infrastructuur de betrouwbaarheid, redundantie en veerkracht, die het nodig heeft om, ongeacht wat, uw bedrijf draaiende te houden. De voordelen voor u door gebruik te maken van ons product Colocatie zijn dan ook zeer groot!

 

 

itb2

Maak kennis met een van onze specialisten

Voordelen Colocatie

Groen en veilig

Online werken

Biometrische toegangscontrole

Hyper moderne klimaatbeheersing

Belangrijke back-up faciliteiten om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen

Beschikking over de nieuwste technologieën

Meer dan 99,999% gemiddelde beschikbaarheid op netwerk en stroomvoorziening

ISO gecertificeerd

Netwerkspecialisten die 24 x 7 oproepbaar zijn, inzake het beantwoorden van vragen en om incidenten te analyseren en op te lossen.

De dienstverlening is professioneel en hun jarenlange kennis & ervaring in online is van toegevoegde waarde !

marco vreeswijk

Marco Vreeswijk

CEO Fringe Company

Business Cases