Als bedrijf werkt niets zo prettig als complete werkplekken. Werkplekken waar werknemers zonder problemen het werk goed kunnen uitvoeren. Solid Partnes helpt u graag te zorgen voor fijne en complete werkomgevingen.

Solid Partners

Complete werkplekken creëeren

Efficiënt werken wordt bevorderd door te beschikken over complete werkplekken. Een complete werkplek is meer dan een goed bureau, comfortabele stoelen en een snelle laptop, kijk ook eens naar de verschillende software. Met diverse mogelijkheden als Office 365 en Managed Computer Protection kunnen veel programma's ingezet worden voor efficiënt en veilig werken. Voorzie uw werknemers daarom ook van complete werkplekken op het kantoor.

Office 365

Eén van de tools die zorgen voor complete werkplekken is Office 365. Dit platform maakt samenwerkingen binnen organisaties en met partners makkelijker. Zo zijn bestanden makkelijk te delen zonder dat heen en weer mailen nodig is. Office 365 is een centrale plek om te communiceren en bestanden te openen en te delen. Met Office 365  Microsoft applicaties zijn online toegankelijk, denk hierbij aan Excel, Word en Powerpoint. Daarnaast biedt de business variant de mogelijkheid om Microsoft Teams te gebruiken. Met dit programma wordt efficiënter samenwerken in projectteams en afdelingen makkelijker gemaakt.

IT-beheer

Bedrijven willen steeds meer online werken, erg begrijpelijk maar soms is een vaste server behouden een slimme keuze. Vergeet bij het zorgen voor complete werkplekken niet om te kijken naar een goede en stabiele lokale ICT omgeving. Heeft uw bedrijf nog een vaste server? Dan helpt Solid Partners u met het beheer, dit kan op afstand en op locatie. Wij voeren de patches en updates door op de server omgeving. Als uw werknemers tegen dingen aanlopen dan kunnen wij dit voor u aanpassen. Tijdens het periodiek nalopen van de instellingen op locatie blijven werknemers efficiënt hun dagelijkse taken uitvoeren. Vergeet niet om ook te zorgen voor een goede beveiliging van uw lokale ICT omgeving. Met een periodiek bezoek van één van onze specialisten wordt alles nagelopen op veiligheid. Zo kunnen u werknemers zorgeloos verder werken.

Managed werkplek beveiliging

Bij complete werkplekken is beveiliging van groot belang. Hoe zorgt u voor goede beveiliging? Met onze Managed Computer Protection. Deze moderne beveiliging gaat verder dan alleen een antivirus oplossing. Hiermee krijgt u een volledig beveiligingspakket om alle bedrijfsdata te beveiligen en te zorgen dat alle medewerkers veilig kunnen werken. De beveiliging is geschikt voor zowel Windows en MAC systemen. Kiest u voor onze beveiligingsdienst voor complete werkplekken, dan heeft u de keuze uit aan standaard en premium variant. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze moderne beveiliging.

Complete werkplekken met de hulp van Solid Partners

Wilt efficiënter en veiliger werken? Schakel dan Solid Partners in. Onze experts zorgen ervoor dat alle systemen goed zijn afgestemd. Zo kunt u zorgen voor complete werkplakken. In een persoonlijk gesprek bekijken wij alle mogelijkheden en eventuele verbeteringen. Aan de hand van dit gesprek weten wij precies welke stappen nodig zijn om te zorgen voor fijne complete werkplekken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op.

Interesse? Laat het ons weten.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Solid Partners voor uw organisatie? Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: