Consultancy

Jarenlange ervaring

 

In een snel verandere wereld streeft iedereen naar verbindingen. Bedrijven willen super snel breedband internet en slimme software. Alles moet sneller en efficiënter werken dan ooit tevoren. Bedrijven willen ICT  dat meer doet en minder kost. 

ICT is essentieel voor bijna alles wat we doen. Digitalisering verandert zaken, publieke diensten en de manier waarop we leven en werken.

Solid Partners levert met ICT Concultancy deskundig advies over de volledige levenscyclus van het ontwerp en de implementatie van ICT systemen. Wij zetten onze expertise in om ervoor te zorgen dat de ICT-strategie staat als een huis, het ontwerp robuust is en de implementatie succesvol is.

Professional-services-consultancy-2

Wij helpen bedrijven mee om vooruit te denken

Professional Services Diensten

Projecten

Nagenoeg ieder bedrijf is afhankelijk van haar ICT. U moet er dan ook altijd op kunnen vertrouwen dat het werkt. Het is niet alleen onmisbaar, er is ook specialistische kennis voor nodig. Solid Partners neemt deze zorgen met Professional Services voor u uit handen en regelt het project van A tot Z.

Installaties

Installaties is binnen Solid Partners een aparte discipline binnen de dienst Professional Services. Een installatie kent natuurlijk veel diversiteit en kan op afstand gebeuren of bij u op locatie.

Maak kennis met een van onze specialisten