Tweestapsverificatie Authenticatie in twee stappen

Controleer de identiteit van alle gebruikers met sterke verificatie met authenticatie in twee stappen voordat u toegang verleent tot bedrijfstoepassingen om te beschermen tegen phishing en andere toegangsbedreigingen.

Wat is Authenticatie in 2 stappen (2FA)?

Twee-factor-authenticatie (2FA) versterkt de toegangsbeveiliging door twee methoden (ook wel factoren genoemd) te vragen om uw identiteit te verifiëren. Deze factoren kunnen iets omvatten dat u kent, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord, plus iets dat u heeft, zoals een app voor smartphones om authenticatieverzoeken goed te keuren.

2FA beschermt tegen phishing, social engineering en wachtwoord brute-force aanvallen en beveiligt uw logins tegen aanvallers die zwakke of gestolen inloggegevens misbruiken.

authenticatie in twee stappen

AUTHENTICATIE IN 2 STAPPEN

"95% van de aanvallen hebben betrekking tot het achterhalen van de inloggegevens van apparaten waarmee de klant inlogt op applicaties in de cloud."

Hoe werkt Authenticatie in 2 stappen?

Duo combineert moderne two(multi) factor authenticatie met geavanceerde endpoint security oplossingen om de gebruikers te beschermen tegen account overnames en datalekken.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om gebruikers beveiligde toegang te verlenen tot gevoelige gegevens. Terwijl u het inzicht krijgt die u nodig heeft om er zeker van te zijn dat ze dat doen vanaf up-to-date en geautoriseerde apparaten.

duo-security-specialist-1

Verificatiemethoden

Met een uitgebreide reeks verificatiemethoden kan elke gebruiker zich veilig en snel aanmelden. Authenticatie in 2 stappen Push, verzonden door de Mobile-verificatie-app, stelt gebruikers in staat pushmeldingen goed te keuren om hun identiteit te verifiëren. We ondersteunen ook Universal 2nd Factor (U2F), veiligheidssleutels en -tokens, eenmalige toegangscodes (OTP), SMS en terugbellen om flexibele opties voor alle soorten gebruikers te bieden – van clinici tot externe contractanten.

ict-beveiliging-duo-security

Snel implementeren, schaalbaar

Op schaal implementeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De authenticatie in 2 stappen software als een service (SaaS) vereist minimale infrastructuur om uit te rollen naar duizenden gebruikers. Bovendien worden de updates naar de apparaten van uw gebruikers gestuurd om er zeker van te zijn dat ze altijd over de nieuwste beveiligingspatches en -functies beschikken, zonder dat dit ten koste gaat van de overheadkosten.

geschikt-voor-elke-gebruiker

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: