Business software

Solid Partners weet als geen ander dat het vinden van goede bedrijfssoftware voor veel ondernemers een hels karwei is. Van organisaties wordt verwacht dat zij steeds wendbaarder worden en zich flexibel bewegen om aansluiting te houden bij de veranderende markt.

Hoe wendbaar is uw organisatie? En belangrijker nog: hoe flexibel is uw applicatielandschap om zich aan te passen aan een wendbare organisatie? We leven immers in een tijdperk waarin de technologie steeds verder zijn intrede zal doen op verschillende vlakken. Denk hierbij aan de digitale transformatie en industrie 4.0, zaken waar ondernemingen in elke sector mee te maken krijgen.

naleving-van-de-regelgeving

Solid Partners helpt u verder!

Een wendbare organisatie is cruciaal.

Business software concepten

Solid Partners biedt uw organisatie een tweetal concepten voor business sofware, namelijk:

  • Affinity: specifieke business software voor de groothandel en importeurs
  • Cube: flexibele en wendbare business software op maat

Daar waar Affinity software specifiek gebouwd is om het proces te ondersteunen voor de  houthandel, groothandel en importeurs, hebben wij Cube ontwikkeld om uw business voor een zeer breed segment te ondersteunen.

migratie-naar-de-cloud

Juiste dynamiek

Met onze consultancy afdeling kijken wij eerst samen naar het proces van een organisatie, maar ook naar de dynamiek van de markt en het marktsegment waarin u zich beweegt. Waar vallen kansen te behalen op het gebied van procesverbetering, klantbeleving (customer journey) en het ondersteunen van processen van groeiende organisaties? De juiste dynamiek van deze kenmerken zorgt ervoor dat uw organisatie al snel wendbaar wordt – iets waar Solid Partners u graag bij helpt.

Weten hoe wij uw organisatie wendbaar kunnen maken? Neem contact met ons op, wij vertellen graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen!

Ict cloud

Vragen over business software?
Neem vrijblijvend contact op!

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: