Co-locatie Uw eigen server in het datacenter

We zien in de markt dat er ook behoefte is bij klanten om toch nog te investeren in een eigen hardware platform en licenties, maar dat men dit wel graag in een beveiligd datacenter wil plaatsen. Het voordeel van co-locatie is dat u gebruik kunt maken van de beveiliging van een datacenter, zoals :

 • Brandbeveiliging op een hoger niveau
 • Redundante stroom voorziening (inclusief noodstroom en aggregaat)
 • Redundante verbindingen mogelijk, zonder hoge investeringen
 • Inbraakbeveiliging op een hoger niveau

 

colocatie itb2

Een supersnel netwerk en de beste beveiliging!

Voor een vast bedrag per maand werken in de cloud!

Wat is een co-locatie?

Het datacenter voorziet uw bedrijf van uw eigen server. Deze wordt geplaatst bij de hostingprovider in de serverkast. Zij zorgen voor een continue goede verbinding, stroomtoevoer inclusief noodstroom en beveiliging voor externe factoren (brand en inbraak). Bij de co-locatie is de server in uw eigen bezit en zorgt de hostingprovider voor de beste beschikbaarheid van uw netwerk. Met co-locatie heeft u te allen tijde een supersnel netwerk die voor alle invloeden beveiligd is.

colocatie

Maak de stap naar de cloud

Uiteraard kunt u zelf ook investeren in uw eigen bedrijfsgebouw om dit aan te laten leggen, maar voor een gemiddelde organisatie is dit zeker niet interessant. Maar denk er dan eens over na om kastruimte te huren in een datacenter.

Ook voor organisaties die overwegen om de overstap naar de Cloud te maken, maar waar de hardware nog niet is afgeschreven. Ook dan is het mogelijk om als eerste stap de organisatie vast te laten wennen, dat de IT omgeving niet meer in huis staat. Het is daarna ook eenvoudiger mogelijk om te migreren naar een Private Cloud of een Public Cloud. U migreert uw data stap voor stap naar een platform van Solid Partners en bouwt daarmee uw eigen omgeving af. Zo neemt u geen afscheid van reeds gedane investeringen !

Colocatie

Een veilige omgeving

Door te kiezen voor Co-locatie krijgt u een kosteneffectieve en veilige omgeving voor uw hard en software. Wij maken voor Co-locatie gebruik van de datacenters van ITB2.  ITB2 beschikt over de modernste koeltechnieken; noodstroomvoorziening en beveiliging. ITB2 geeft uw IT-infrastructuur de betrouwbaarheid, redundantie en veerkracht, die het nodig heeft om, ongeacht wat, uw bedrijf draaiende te houden. De voordelen voor u door gebruik te maken van ons product Co-locatie zijn dan ook zeer groot!

Voordelen Co-locatie

 • Groen en veilig
 • Online werken
 • Biometrische toegangscontrole
 • Hyper moderne klimaatbeheersing
 • Belangrijk back-up faciliteiten om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen
 • Beschikking over de nieuwste technologieën
 • Meer dan 99,999% gemiddelde beschikbaarheid op netwerk en ISO gecertificeerd
 • Netwerkspecialisten die 24 x 7 oproepbaar zijn, inzake het beantwoorden van vragen en om incidenten te analyseren en op te lossen

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: