Beheer op locatie icon Server en werkplek beheer

De focus van veel organisaties ligt in het feit dat men zo veel mogelijk online wil werken. Op zich een prima gedachte, maar in de praktijk zien we vaak dat de lokale omgevingen over het hoofd worden gezien. Maar wel een belangrijk element vormen.
Het kan dan gaan over het feit dat er lokaal nog een server omgeving staat, met software of gebruikers met werkplekken, die ook dagelijks tegen zaken aan lopen, die anders kunnen.
Solid Partners helpt u hierbij!

it beheer op locatie

Uw doelen bereiken met juist ICT-beheer

Vindt u het prettig om iemand over de vloer te hebben? Onze medewerkers komen graag bij u langs.

Beheer eenvoudig gemaakt

Het server beheer kunnen we eenvoudig op afstand doen, maar we kunnen het ook prima combineren met een bezoek bij u op locatie op basis van Periodiek beheer. Een beheerder van Solid Partners zorgt er voor dat we op vaste momenten bij u langs komen om de patches en updates door te voeren op uw server omgeving.

Dit kunnen we vervolgens prima combineren, met werkplek beheer. Uw medewerkers lopen dagelijks tegen zaken aan die ze graag anders zien. Maar wie zorgt er voor dat het ook aangepast wordt. Door Periodiek bij u op locatie te komen, zorgen wij er voor dat gebruikers instellingen nagelopen worden en waar nodig aangepast worden. Daarmee zien we dat gebruikers vaak efficienter kunnen zijn in het uitvoeren van het werk. Deze investering zorgt er vervolgens voor dat uw gebruikers prettiger kunnen werken ! Een betere werkplek zorgt er voor dat medewerkers met meer plezier het werk uitoefenen.

Blijf veilig in uw lokale ICT Omgeving

Tot slot zien we dat ook uw infrastructuur van groot belang is om goed bij te houden, ook als u in de Cloud werkt. Maar wie zorgt er voor dat het veilig blijft in uw lokale ICT omgeving ? Of het nu gaat om het beheren van de firewall, het nalopen van de netwerkswitches en de bekabeling, maar ook een Wireless netwerk, die geplaatst wordt, maar daarna nooit meer nagelopen wordt op veiligheid.

Met een Periodiek bezoek van een specialist van Solid Partners haalt u de juiste kennis in huis om zorgeloos te werken. Ook als u in de Cloud werkt!

Server en werkplek vakkundig laten beheren?
Neem vrijblijvend contact op!

  Voornaam:

  Achternaam:

  Organisatie:

  E-mailadres:

  Onderwerp:

  Telefoonnummer:

  Opmerkingen: