Managed Firewall Beveilig uw netwerk en infrastructuur

Uw netwerk loopt continu risico door invloeden van buitenaf zoals hackers, malware, virussen en spam. Dit brengt de veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar. Met onze dienst Managed Firewall is uw organisatie altijd beschermd tegen deze bedreigingen. Maar een firewall onderhouden vereist tijd en gespecialiseerde securitykennis.

Het plaatsen van een Firewall, zonder onderhoud en beheer, is niet toereikend. Het is zaak om uw digitale voordeur up to date te houden. Dit vergt tijd en kennis. Met de dienst Managed Firewall van Solid Partners zorgen wij er voor dat het beheer in vertrouwde handen is van specialisten !

managed firewall

Enterprise-beveiliging voor de digitale werkplek

Mobiliteit, cloud en IoT vervagen de lijnen van uw netwerk en introduceren nieuwe beveiligingskwetsbaarheden die niet langer gebonden zijn aan de muren van een onderneming. Het beschermen van uw digitale werkplek en het verkrijgen van zichtbaarheid en controle om proactief te reageren op daderaanvallen is van cruciaal belang voor de veiligheid van uw bedrijf.

Wat is een managed firewall?

Zoals u zelf een firewall op uw devices thuis heeft, hebben bedrijven ook beveiliging nodig op computers, laptops e.d. Een firewall zorgt voor deze beveiliging. Het ‘managen’ van de firewall nemen wij graag op ons. Door de managed firewall bent u te allen tijde beschermd tegen inbraak in uw systemen. Tevens zorgen wij ervoor dat de firewall wordt geüpdatet wanneer dit nodig is. Op deze manier zorgt de firewall altijd voor maximale beveiliging.

Firewall

Maak van Managed Firewall uw eerste verdedigingslinie

Onze Managed Firewall oplossing is in staat om de allerbeste, aanpasbare beveiliging te bieden die past bij elke omgeving of beveiligingsvereiste – van kleine en middelgrote bedrijven tot netwerken van ondernemingen, datacenters en serviceproviders.

Wij begrijpen dat Managed Firewall speciale technologie- Eisen en ondersteuningsvereisten nodig heeft. We ontwerpen ook onze technologieën om multi-tenancy, gecentraliseerd beheer, platformflexibiliteit en krachtige netwerken te ondersteunen. Naast het helpen van  om klanten netwerken effectiever te beveiligen, creëert onze aanpak extra inkomstenstromen, hogere winstmarges en differentiatie van de concurrentie.

Voordelen:

Wij hebben voor het gemak de belangrijkste voordelen van de managed firewall op een rijtje gezet voor u:

  • Maximale beveiliging:
    Een complete oplossing met firewall, inbraakpreventie, content filtering, en applicatiebeheer.
  • 24/7 bescherming
    Bedreigingen worden proactief in realtime gedetecteerd en automatisch gemitigeerd.
  • Volledig beheerd
    Nooit zorgen maken over veroudering of interne expertise behouden dankzij ons 24/7 ops-centrum.

Bent u op zoek naar extra beveiliging voor uw werkplek? Mogelijk dat onze werkplekbeveiliging voor u de oplossing is.

Vragen over Managed Firewall?
Neem vrijblijvend contact op!

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: