Managed internet lijnenInternet voor betrouwbare toegang tot de cloud

Als wezenlijk belangrijk onderdeel van uw infrastructuur, is uw internetverbinding cruciaal. Het is daarom ook goed om te weten dat Solid Partners u adviseert in de materie van deze wereld en daarbij ook de juiste aanbieder voor u kan zijn.

 

Internet Lijnen

Een betrouwbare internetservice met de hoogste beschikbare snelheid in uw regio voor een laag maandelijkse tarief.

Internet dat zo hard werkt als jij. Snel, veilig en betrouwbaar.

Internetverbindingen

Solid Partners werkt hierin als onafhankelijke partij en levert verbindingen van o.a. KPN, Tele2, Eurofiber, UPC en Ziggo.
Er is altijd wel één van deze aanbieders bij u in de buurt die een snelle en stabiele verbinding kan leveren. Zijn er minimaal twee aanbieders? Dit biedt u dan de mogelijkheid om een back-up lijn af te nemen voor meer zekerheden. Onze portfolio met Cloud-producten vereist natuurlijk veel kennis van de internet-infrastructuur, vandaar dat Solid Partners hier veel energie en training in heeft gestoken. Wij blinken op dit moment uit vanwege onze hoogwaardige kennis in het succesvol koppelen van netwerken over internet. Met behulp van onze monitoring technieken zijn wij daardoor zelf in staat het beheer uit te voeren over de VPN netwerken zonder daarvoor terug te moeten naar de provider. Voor u als klant is dit natuurlijk enorm belangrijk zodat u kunt terugvallen op de voor u vertrouwde servicedesk van Solid Partners.

ADSL

ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line. Uw bestaande koperen telefoonlijnen worden gebruik als breedbandverbinding om data op te halen.

VDSL

VDSL (Very-high-bitrate Digital Subscriber Line) is op steeds meer locaties in Nederland leverbaar. De lijn loopt, net als ADSL, over het traditionele kopernetwerk. Met VDSL is een bandbreedte van 50 Mbps downstream en 10 Mbps upstream te behalen.

FTTH

Nederland wordt steeds verder verglaasd. Als op uw locatie FTTH (Fiber To The Home) beschikbaar is, dan profiteert u van een zeer hoge symmetrische bandbreedte.

FTTH

Op steeds meer bedrijventerreinen in Nederland worden glasvezelverbindingen aangelegd. Glasvezel is de snelste manier om informatie te transporteren: zowel down- als upstream zijn snelheden te behalen van 10 Gbps.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: