Online back-up Bescherm uw gegevens

Bedrijven lopen het risico om belangrijke gegevens te verliezen. Verloren gegevens leiden tot kostbare downtime, ontevredenheid van klanten, boetes voor regelgeving en gederfde inkomsten. We realiseren ons pas wat we kwijt zijn als het te laat is. Met een goede back-up van uw waardevolle bestanden is van essentieel belang voor iedere organisatie!

Bij een back-up gaat het niet om het mechanisme (de techniek) om de back-up dagelijks te maken, maar wat nog veel belangrijker is, dat u kunt vertrouwen op een organisatie die hierop dagelijks de controle uitvoert. Solid Partners weet als geen ander wat dit inhoudt. Pas bij een restore test weet u of u kunt vertrouwen op uw back-up. Test u de back-up wel eens van uw bestanden ?

Backup your stuff concept

Nooit meer zorgen maken over het verliezen van bedrijfskritieke gegevens

Het herstellen van verloren bedrijfsgegevens hoeft geen ramp te zijn

Uw data altijd veilig

Met Managed Online Back-up wordt de data over meerdere plaatsen opgeslagen en bevindt zich op dat moment buiten uw organisatie. Wij gaan hierbij nog een stap verder en zorgen voor een regelmatige image van de gehele server. Met de combinatie van imaging en back-up voorkomen wij dataverlies voor u en minimaliseren wij het risico dat uw systeem niet bereikbaar is gedurende een bepaalde periode.

Bij Managed Online Back-up bent u verzekerd van een zo veilige mogelijke back-up. U hoeft zelf geen handelingen te verrichten. Er hoeven nooit meer tapes te worden verwisseld. Bij een eventuele brand in uw bedrijfspand staat al uw data veilig in het datacenter.

Tevens controleren wij dagelijks of uw back-up gelukt is en periodiek voeren wij een restore test uit om er ook zeker van te zijn of de data uit de back-up ook echt leesbaar is en terug te zetten is op uw omgeving. Zo weten wij ook zeker dat uw back-up ook echt functioneert.

 

Waarom uw bedrijfsgegevens beveiligen

  • Uw bedrijfsdata buiten het pand
  • Geen kostbare investeringen
  • Eenvoudig
  • Altijd de laatste technologieën
  • Zorgeloos
  • Toe te passen voor uw IT omgeving op uw eigen locatie
  • Toe te passen voor Cloud oplossingen

Back-up uw Office 365 data

Veel organisaties maken gebruik van Office 365 en slaan bestanden op in Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive. Maar maakt u ook een back-up van deze data? Uiteraard heeft Microsoft een aantal standaard mechnismen ingebouwd, maar een volledige back-up buiten het platform van Microsoft heeft u daarmee nog niet. Los van verwijderde bestanden kunt u nog steeds getroffen worden door Ransomware en hoe zorgt u er dan voor dat uw data teruggezet kan worden? Met een back-up van Office 365 door Solid Partners, zorgen wij voor u dat er dagelijks een back-up gemaakt wordt van uw mailboxen, uw data op SharePoint Online, OneDrive en Microsoft Teams binnen het Office 365 platform. Daarmee heeft u een kopie van uw data op een externe plek staan namelijk het datacenter van Solid Partners. En dagelijks gecontoleerd!

 

 

Security

Vragen over Managed Online Back-up?
Neem vrijblijvend contact op!

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: