Online back-up Onbeperkt, voordelig en veilig

Bedrijven lopen het risico om belangrijke gegevens te verliezen. Verloren gegevens leiden tot kostbare downtime, ontevredenheid van klanten, boetes voor regelgeving en gederfde inkomsten. Als gevolg hiervan moeten IT-professionals extreem hoge verwachtingen hebben. U moet het bedrijf 24 uur per dag laten draaien. Managed Online back-up biedt de gegevensbeveiliging die voldoet aan de eisen van vandaag. Het houdt uw bedrijf draaiende, beschermt uw werkdruk, schaalt zonder grenzen en bespaart u geld.

Backup your stuff concept

Nooit meer zorgen maken over het verliezen van bedrijfskritieke gegevens

Het herstellen van verloren bedrijfsgegevens hoeft geen ramp te zijn

Uw data altijd veilig

Met Managed Online Back-up wordt de data over meerdere plaatsen opgeslagen en bevindt zich op dat moment buiten uw organisatie. Wij gaan hierbij nog een stap verder en zorgen voor een regelmatige image van de gehele server. Met de combinatie van imaging en back-up voorkomen wij dataverlies voor u en minimaliseren wij het risico dat uw systeem niet bereikbaar is gedurende een bepaalde periode.

Bij Managed Online Back-up bent u verzekerd van een zo veilige mogelijke back-up. U hoeft zelf geen handelingen te verrichten. Er hoeven nooit meer tapes te worden verwisseld. Bij een eventuele brand in uw bedrijfspand staat al uw data veilig in het datacenter.

 

Waarom uw bedrijfsgegevens beveiligen

  • Uw bedrijfsdata buiten het pand
  • Geen kostbare investeringen
  • Eenvoudig
  • Altijd de laatste technologieën
  • Zorgeloos
  • Toe te passen voor uw IT omgeving op uw eigen locatie
  • Toe te passen voor Cloud oplossingen

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: