Managed online spamfilterBescherm u belangrijkste communicatie

Voor de meeste organisaties geldt, dat mail nog steeds een van de meest belangrijke communicatie middelen is. Naast de vele gewenste mails op een dag, zijn er ook vele ongewenste mails in uw postvak in. Hoe zorgt u ervoor dat u uw medewerkers beschermt tegen deze ongewenste mail. De stroom aan mailberichten vormt tegenwoordig een belangrijk kanaal voor cyber criminelen om online diefstal te plegen.

Denk hierbij aan vormen van phising mail, het "hengelen" naar gegevens om te kijken of er een banktransactie in zit in uw organisatie. Of de CEO fraude, waarbij criminelen een 1 op 1 mail tussen een CEO en financiele afdeling weten op te zetten om zo geld over te boeken van uw organisatie naar een externe rekeningnummer zonder dat u argwaan hebt.

Met de dienst online spamfilter beschermen wij uw meest belangrijke communicatie stroom tussen uw medewerkers en uw klanten / leveranciers. Solid Partners ziet dagelijks dat de dienst online Spamfilter zijn geld meer dan waard is aan de hand van hetgeen wordt tegengehouden aan berichten.

Werkplek online

LAST VAN SPAM?

Met Managed Online spamfilter rekent u definitief af met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste e-mails en malware

Een spamvrije mailbox

Altijd de meest recente anti-spamoplossing

 • Zelflerend en dus onderhoudsvrij
 • U hoeft geen hard- of software te installeren
 • Geen aanpassingen aan uw huidige infrastructuur nodig
 • Geschikt voor iedereen met een eigen domeinnaam
 • Prestatiegarantie: minimaal 99% detectie
 • Eenvoudig te beheren via een gebruiksvriendelijke webinterface
managed-online-spamfilter

Waarom is onze dienst managed Online spamfilter de beste keuze?

Spam buiten houden is niet moeilijk. De echte uitdaging is om geen mail onterecht als spam te markeren. Hoe veel zakelijke e-mails gaan er onherroepelijk verloren door een inferieur spam filter?  Juist op het gebied van spam herkenning met minimale fouten steekt Online spamfilter met kop en schouders boven haar concurrenten uit. Wij hanteren alleen de meest hoogwaardige technieken die optimale kwaliteit waarborgen.

Wij discrimineren niet

Ongezien discrimineren op basis van zwarte lijsten, provider of zelfs land van herkomst is geen techniek die in spam filtering thuis hoort. Wij nemen alle e-mail aan en verwerken deze op basis van inhoud.

Volledige openheid

Indien gewenst kun je alle tegen gehouden e-mail gedurende 14 dagen inzien en zo gewenst doorsturen. Geen zwarte doos waarvan je maar moet aannemen dat je niets mist. Bij onze dienst Managed Online Spamfilter zie je alles.

Geen standaard ‘Greylisting’

Deze veel gebruikte methode biedt veel nadelen en leidt vaak tot ongemerkt verlies van berichten. Wij hebben onze eigen protocollen die je 100% controle geven.

Gepersonaliseerd spamfilter

Die nieuwsbrief van je autodealer is geen spam maar voor je buurman misschien wel. Of misschien handel je wel in medicijnen. Je ziet dan liever niet dat belangrijke e-mails hierover worden tegengehouden. Dit is de reden waarom onze dienst Managed Online Spamfilter per domein gepersonaliseerde (maar geanonimiseerde) antispam profielen bijhoudt. En dat voorkomt dit soort ellende…

Eigen expertise

Wij ontwikkelen onze eigen code en zitten dus altijd sneller bovenop nieuwe ontwikkelingen dan anderen. Wij hoeven nooit te wachten op een software update. We maken deze zelf. We zijn zelfs in staat onze eigen virus signatures te maken en te onderhouden, zodat we vaak uren eerder dan andere virus scanners nieuwe malware kunnen herkennen!

Wij bewaken je mailserver omgeving

Zelfs als de mailserver van je organisatie dienst weigert houden wij je berichten 7 dagen vast. En je kunt de berichten zelfs indien gewenst online inzien terwijl de technische problemen worden opgelost met je mailserver omgeving!

Mail is de start van een poging tot diefstal van uw gegevens

Wij zien vaak dat de mail een start is van diefstal van gegevens. Of het ransomware is om uw data te gijzelen, of dat het gerichte CEO fraude is. Online diefstal start vaak met een batch mailberichten, maar tegenwoordig ook vaak net een gerichte mail naar uw administratie om geld over te maken.

Zorg er dus voor dat veel van dit soort mailberichten niet binnen komen en vang ze af, alvorens ze op je mailserver omgeving belanden of erger nog in de mailbox van gebruikers. Met Online Spamfilter vangen wij al veel verkeer af. Daarnaast werken we graag me je samen om ook de Online Spamfilter verder te tunen, om zo ook te werken aan de laatste mailberichten die niet binnen hadden hoeven komen om die buiten de deur te houden.

Hierdoor kunnen de medewerkers doen waar ze voor zijn aangenomen en zijn de waardevolle gegevens van de organisatie beter beschermd !

FILTER TECHNIEKEN

 • Cached Greylisting
 • Directory Harvest Attack protection
 • Virus scanning
 • Automatische Whitelisting
 • Handmatige Whitelisting en Blacklisting
 • Image scanner: gif, jpeg, pcx, png, tiff, bmp, pdf, etc
 • Document scanner: word, excel, txt, rtf, pdf, etc
 • Verschillende statistische analyses
 • Verschillende digest (hashing) analyses
 • Weblink scanner
 • Automatisch zelflerend systeem

CONTENTFILTER TECHNIEKEN

 • 50 verschillende bijlagatypen worden herkend en kunnen worden tegengehouden of doorgelaten
 • Instelbaar per e-mail adres
 • Instelbaar per domein
 • Preview en release via website
 • Instelbare notificatie bij weigeren bijlage

WEB 2.0 WEBSITE TECHNIEKEN

 • één klik correctie voor e-mail behandeling
 • Realtime toegang tot e-mail geschiedenis
 • Realtime log toegang
 • Realtime e-mail wachtrij toegang

Geen mail verloren laten gaan

Naast het filteren van uw mailverkeer, kan Online Spamfilter er ook voor zorgen dat uw mail bewaard wordt als uw mailserver even niet bereikbaar is. Laat dus nooit mailberichten verloren gaan.

Met Online Spamfilter kunnen wij (optioneel) MailMirror voor u instellen, zodat bij onbeschikbaarheid van de mail server de mail niet gelijk teruggestuurd wordt naar de afzender, maar bewaard wordt tot maximaal 14 dagen.

Daarmee zorgen wij er ook voor dat er altijd een kopie bewaard wordt van uw mail op een externe locatie buiten uw mailserver. Wat als uw medewerker een mail per ongeluk (definitief) verwijderd en deze niet meer terug te halen is op de mailserver. Dan kan met Online Spamfilter – MailMirror een kopie terug gehaald worden vanuit onze omgeving. Kies voor het zekere als het echt belangrijk is.

Ook in combinatie met Exchange Online

Uiteraard heeft Microsoft in Office 365 Exchange Online een standaard Spamoplossing zitten. Maar het is altijd handig om een spamfilter te hebben die zijn werk al doet, voordat de mail uw mailserver omgeving bereikt. Met online Spamfilter scannen wij uw mail en halen daarmee al de meeste troep (spam, mail met virussen, phising mail, mail met de verkeerde bijlagen) eruit.

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om ook bepaalde type mail op adres en inhoud aan de zwarte lijst toe te voegen, zodat het uw omgeving niet bereikt. Kortom met Online Spamfilter bouwt u een extra technische mogelijkheid in om uw digitale communicatie stroom beter te beveiligen en mail veilig te stellen als Exchange Online onverhoopt even onbeschikbaar is.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: