Managed online spamfilterBescherm uw belangrijkste communicatie

Voor de meeste organisaties geldt dat mail nog steeds een van de meest belangrijke communicatiemiddelen is. Naast de vele gewenste mails op een dag, komen er ook vele ongewenste mails in uw Postvak-In. Hoe zorgt u ervoor dat u uw medewerkers beschermt tegen deze ongewenste mail? De stroom aan mailberichten vormt tegenwoordig een belangrijk kanaal voor cybercriminelen om online diefstal te plegen.

Denk hierbij aan vormen van phising mail, het "hengelen" naar gegevens om te kijken of er bijvoorbeeld een banktransactie in staat. Of CEO-fraude, waarbij criminelen een een-op-eenmails tussen een CEO en financiële afdeling weten op te zetten om zo geld over te boeken van uw organisatie naar een extern rekeningnummer zonder dat u argwaan hebt.

Met de dienst Managed Online Spamfilter beschermen wij uw meest belangrijke communicatiestroom tussen uw medewerkers en uw klanten/leveranciers. Solid Partners ziet dagelijks dat de dienst Managed Online Spamfilter zijn geld meer dan waard is aan de hand van hetgeen wordt tegengehouden aan berichten.

Werkplek online

LAST VAN SPAM?

Met onze dienst Managed Online spamfilter rekent u definitief af met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste e-mails en malware.

Een spamvrije mailbox

Altijd de meest recente anti-spamoplossing:

 • Zelflerend en dus onderhoudsvrij
 • U hoeft geen hard- of software te installeren
 • Geen aanpassingen aan uw huidige infrastructuur nodig
 • Geschikt voor iedereen met een eigen domeinnaam
 • Prestatiegarantie: minimaal 99% detectie
 • Eenvoudig te beheren via een gebruiksvriendelijke webinterface
managed-online-spamfilter

Waarom is onze dienst Managed Online Spamfilter de beste keuze?

Spam buiten houden is niet moeilijk. De echte uitdaging is om geen mail onterecht als spam te markeren. Hoeveel zakelijke e-mails gaan er onherroepelijk verloren door een inferieur spamfilter?  Juist op het gebied van spamherkenning met minimale fouten steekt Managed Online Spamfilter met kop en schouders boven haar concurrenten uit. Wij hanteren alleen de meest hoogwaardige technieken die optimale kwaliteit waarborgen.

Wij discrimineren niet

Ongezien discrimineren op basis van zwarte lijsten, provider of zelfs land van herkomst is geen techniek die in spamfiltering thuis hoort. Wij nemen alle e-mails aan en verwerken deze op basis van inhoud.

Volledige openheid

Indien gewenst kunt u alle tegengehouden e-mails gedurende 14 dagen inzien en zo gewenst doorsturen. Geen zwarte doos waarvan u maar moet aannemen dat u niets mist. Bij onze dienst Managed Online Spamfilter ziet u alles.

Geen standaard ‘greylisting’

Deze veelgebruikte methode biedt vele  nadelen en leidt vaak tot ongemerkt verlies van berichten. Wij hebben onze eigen protocollen die u 100% controle geven.

Gepersonaliseerd spamfilter

Die nieuwsbrief van uw autodealer is geen spam, maar voor uw buurman misschien wel. Of misschien handelt u wel in medicijnen. U ziet dan liever niet dat belangrijke e-mails hierover worden tegengehouden. Dit is de reden waarom onze dienst Managed Online Spamfilter per domein gepersonaliseerde (maar geanonimiseerde) anti-spamprofielen bijhoudt. En dat voorkomt dit soort ellende…

Eigen expertise

Wij ontwikkelen onze eigen code en zitten dus altijd sneller bovenop nieuwe ontwikkelingen dan anderen. Wij hoeven nooit te wachten op een software-update. We maken deze zelf. We zijn zelfs in staat onze eigen virus signatures te maken en te onderhouden, zodat we vaak uren eerder dan andere virusscanners nieuwe malware kunnen herkennen!

Wij bewaken uw mailserveromgeving

Zelfs als de mailserver van uw organisatie dienst weigert, houden wij uw berichten 7 dagen vast. En u kunt de berichten zelfs indien gewenst online inzien terwijl de technische problemen worden opgelost met uw mailserveromgeving!

Mail is de start van een poging tot diefstal van uw gegevens

Wij zien vaak dat de mail een start is van diefstal van gegevens. Of het nu ransomware is om uw data te gijzelen, of dat het gerichte CEO-fraude is. Online diefstal start vaak met een batch mailberichten, maar tegenwoordig ook vaak net een gerichte mail naar uw administratie om geld over te maken.

Zorg er dus voor dat veel van dit soort mailberichten niet binnenkomen en vang ze op alvorens ze op uw mailserveromgeving belanden of, erger nog, in de mailbox van gebruikers. Met Managed Online Spamfilter weren wij al veel verkeer af. Daarnaast werken we graag met u samen om ook de Managed Online Spamfilter verder te tunen, om zo ook te werken aan de laatste mailberichten die niet binnen hadden hoeven komen.

Hierdoor kunnen de medewerkers doen waar ze voor zijn aangenomen en zijn de waardevolle gegevens van de organisatie beter beschermd!

FILTERTECHNIEKEN

 • Cached Greylisting
 • Directory Harvest Attack protection
 • Virus scanning
 • Automatische Whitelisting
 • Handmatige Whitelisting en Blacklisting
 • Image scanner: gif, jpeg, pcx, png, tiff, bmp, pdf, etc
 • Document scanner: word, excel, txt, rtf, pdf, etc
 • Verschillende statistische analyses
 • Verschillende digest (hashing) analyses
 • Weblink scanner
 • Automatisch zelflerend systeem

CONTENTFILTERTECHNIEKEN

 • 50 verschillende bijlagetypen worden herkend en kunnen worden tegengehouden of doorgelaten
 • Instelbaar per e-mailadres
 • Instelbaar per domein
 • Preview en release via website
 • Instelbare notificatie bij weigeren bijlage

WEB 2.0 WEBSITETECHNIEKEN

 • Eén klikcorrectie voor e-mailbehandeling
 • Realtime toegang tot e-mailgeschiedenis
 • Realtime logtoegang
 • Realtime e-mailwachtrijtoegang

Geen mail verloren laten gaan

Naast het filteren van uw mailverkeer, kan Managed Online Spamfilter er ook voor zorgen dat uw mail bewaard wordt als uw mailserver even niet bereikbaar is. Laat dus nooit mailberichten verloren gaan!

Met Managed Online Spamfilter kunnen wij (optioneel) MailMirror voor u instellen, zodat bij onbeschikbaarheid van de mailserver de mail niet gelijk teruggestuurd wordt naar de afzender, maar bewaard wordt tot maximaal 14 dagen.

Daarmee zorgen wij er ook voor dat er altijd een kopie bewaard wordt van uw mail op een externe locatie buiten uw mailserver. Wat als uw medewerker een mail per ongeluk (definitief) verwijderd en deze niet meer terug te halen is op de mailserver? Dan kan met Managed Online Spamfilter – MailMirror een kopie teruggehaald worden vanuit onze omgeving. Kies voor het zekere als het echt belangrijk is.

Ook in combinatie met Exchange Online

Uiteraard heeft Microsoft in Office 365 Exchange Online een standaard Spamoplossing zitten. Maar het is altijd handig om een spamfilter te hebben die zijn werk al doet, voordat de mail uw mailserver omgeving bereikt. Met Managed Online Spamfilter scannen wij uw mail en halen daarmee al de meeste troep (spam, mail met virussen, phising mail, mail met de verkeerde bijlagen) eruit.

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om ook bepaalde typen mails op adres en inhoud aan de zwarte lijst toe te voegen, zodat het uw omgeving niet bereikt. Kortom: met Managed Online Spamfilter bouwt u een extra technische mogelijkheid in om uw digitale communicatiestroom beter te beveiligen en mail veilig te stellen als Exchange Online onverhoopt even onbeschikbaar is.

Vragen over Managed Online Spamfilter?
Neem vrijblijvend contact op!

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: