Managed SSL Certificaten Wat zijn managed SSL-certificaten?

Managed SSL-certificaten versleutelen dataverkeer tussen de browser en de server, zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept. Een SSL-certificaat geeft de maximale ICT-beveiliging en maakt het webportaal betrouwbaar. SSL (Secure Sockets Layer) gebruikt public key encryption-technologie voor een veilige verbinding en versleutelde communicatie. Hierbij worden de integriteit van het bericht en de verificatie van verzender en ontvanger gewaarborgd. De website straalt maximale veiligheid uit door het slotje onderin beeld en de url die met https:// begint. Dit is te vergelijken met internetbankieren.

SSL certificaten

Met Managed SSL-certificaten wordt jouw vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden

Zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden!

Voordelen:

Voor maximale ICT-beveiliging kan een token worden toegevoegd welke een willekeurige inlogcode genereert. Tezamen met het SSL-certificaat bent u dan verzekerd van de hoogste mate van veiligheid.

Uiteraard wordt deze dienst, inclusief management, aangeboden en zijn wij door middel van rapportages in staat te laten zien dat de omgeving secure is.

Veiligheid

Wanneer het verkeer tussen de browser van uw bezoeker en uw server beveiligd wordt verstuurd via https, dan maakt u het kwaadwillenden erg moeilijk om het verkeer af te tappen. U zorgt er dus voor dat uw bezoekers veilig een aankoop kunnen doen of hun contactgegevens achter kunnen laten.

Vertrouwen

Het is aan de buitenkant te zien of u uw website beveiligt met een SSL-certificaat. Mensen die ermee bekend zijn, zullen voor een aankoop of een contactaanvraag eerst controleren of het via een beveiligde verbinding gaat. Zo niet, dan kiezen ze misschien wel voor uw concurrent. Managed SSL-certificaten dragen dus bij aan het consumentenvertrouwen in uw site.

Vindbaarheid

Managed SSL-certificaten dragen bij aan een hogere positie in de zoekresultaten.

Vragen over managed SSL-certificaten?
Neem vrijblijvend contact op!

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: