Managed SSL Certificaten Wat is een SSL-certificaat?

Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept.

Een SSL-certificaat geeft de maximale ICT Beveiliging en maakt het webportaal betrouwbaar. SSL (Secure Sockets Layer) gebruikt public key encryption technologie voor een veilige verbinding en versleutelde communicatie. Hierbij worden de integriteit van het bericht en de verificatie van verzender en ontvanger gewaarborgd. De website straalt maximale veiligheid uit door het slotje onderin beeld en de url die met https:// begint. Dit is te vergelijken met internetbankieren.

SSL certificaten

Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden

Zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden!

Voordelen:

Voor maximale ICT Beveiliging kan ook een token worden toegevoegd welke ad random een inlogcode genereert. Tezamen met het SSL certificaat bent u dan verzekerd van de hoogste mate van veiligheid.

Uiteraard wordt deze dienst, inclusief management, aangeboden en zijn wij in staat om door middel van rapportages te laten zien dat de omgeving secure is.

Veiligheid

Wanneer het verkeer tussen de browser van je bezoeker en jouw server beveiligd via https verstuurd wordt, dan maak je het kwaadwillenden wel erg moeilijk om het verkeer af te tappen. je zorgt er dus voor dat je mensen veilig een aankoop kunnen doen, of hun contactgegevens achter kunnen laten.

Vertrouwen

Het is de aan de buitenkant te zien of jij je website beveiligt met een SSL certificaat. Mensen die ermee bekend zijn zullen voor een aankoop of een contactaanvraag eerst controleren of het via een beveiligde verbinding gaat.  Zo niet, dan kiezen ze misschien wel voor je concurrent. Een SSL certificaat draait dus bij aan het consumentenvertrouwen in je site.

Vindbaarheid

Een SSL certificaat draagt bij aan een hogere positie in de zoekresultaten. Dit licht ik hieronder toe.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: