Wifi

Moderne kantoren, bedrijven en gelegenheden hebben steeds vaker de behoefte om de beschikbare ruimtes flexibel te kunnen inzetten voor o.a. flexibele werkplekken. Deze waarneembare trend, waarbij desktop PC’s worden vervangen door draadloze apparaten als notebooks, geeft Wifi de mogelijkheid om snel in te spelen op veranderingen op de werkvloer.

Behalve het traditionele notebook zien wij een snel groeiende groep gebruikers ontstaan met mini notebooks. Denkt u hierbij aan tablets, iPads en Smartphones (iPhone, Android Phone, Windows Phone), die bij zakenlunches in toenemende mate op tafel verschijnen. Vanuit de praktijk is gebleken dat gasten expliciete gelegenheden selecteren waar men privé en zakelijk kan combineren. Daardoor maakt men bewust de keuze voor een omgeving waar Wifi ter beschikking is, bij voorkeur gratis.Om dit mogelijk te maken is een uitgebalanceerd draadloze infrastructuur binnen uw omgeving noodzakelijk. Zodat u uw netwerk wireless beschikbaar kan maken.

In een Cloud omgeving, waarbij medewerkers reeds in staat zijn om plaats onafhankelijk te werken, kan een wireless infrastructuur aanzienlijk meer flexibiliteit, met ruim voldoende snelheid, bieden voor het hedendaagse kantoor. De kreet “beter bedraad dan wireless” is al lang achterhaald, indien een gedegen wifi omgeving wordt aangelegd met de juiste apparatuur. Hiermee is tevens de veiligheid gewaarborgd.

ict deventer

Verbeter de ervaringen van medewerkers en klanten met Managed Wireless voor kleine en middelgrote bedrijven in combinatie met ons krachtige netwerk.

Voordelen:

  • Een flexibele opstelling voor Notebooks, PC’s en Printers.
  • Bellen via VOIP met bijvoorbeeld uw smartphone snel (tijdelijke) werkplekken creëren in iedere mogelijke ruimte.
  • Herinrichten van kantoor en werkplekken wordt vergemakkelijkt
  • Snel flexplekken creëren voor bezoekers of bij onvoorziene omstandigheden.
  • Eenvoudig uw draadloze netwerk aanbieden bij vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten.
  • Een veilige internetverbinding voor uw gasten, zonder dat zij toegang hebben tot uw netwerk.
managed-wireless-

Quickscan

Solid Partners heeft haar wireless portfolio dusdanig samengesteld dat de beste infrastructuur oplossingen in de markt geboden worden. Zo blinken de infrastructuuroplossingen uit ons portfolio uit in de hiernaast benoemde zaken.

Verder zijn de softwarematige mogelijkheden legio en kunt u bijvoorbeeld gasten ook laten betalen voor het wifi gebruik. Vraagt u bij Solid Partners naar de mogelijkheden voor uw kantoor en we voeren tevens een gratis Quick Scan uit op uw omgeving.

Betrouwbaarheid

Denk aan de beschikbaarheid van controllers of controller-less oplossingen

Schaalbaarheid

De oplossingen schalen van MKB tot grote bedrijven

beheer

Vanaf één punt te beheren en te monitoren, al dan niet in de cloud

Visie

Onze merken hebben een duidelijke toekomstvisie op het gebied van wireless

Focus

Daar waar one-stop-shop merken geen specifieke focus hebben op een technologie, concentreren onze best-of-breed merken zich specifiek op mobility.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: