Office 365Samenwerken met Microsoft 365

Het Microsoft 365 Platform leent zich uitermate voor organisaties, om samen te werken. Of u nu samen werkt binnen uw eigen organisatie of met partners, bestanden delen is eenvoudig mogelijk, zonder deze rond te mailen, waarbij de kans bestaat dat er verschillende versies zijn van documenten binnen een projectteam.

 

office-365

Microsoft 365 is klaar voor uw onderneming

Elke groep is uniek, met eigen behoeften en een eigen werkstijl. Microsoft 365 biedt een geïntegreerde oplossing waarmee iedereen effectiever kan samenwerken, met teamchats, onlinevergaderingen, veilige opties voor cocreatie en bestandsdeling, e-mailpostvakken voor groepen en een sociaal netwerk voor het werk.

Microsoft 365 laat collega’s eenvoudig samenwerken

Als u samen met anderen een bestand wilt bewerken, kunt u door Microsoft 365 makkelijk bestanden delen en samenwerken met vertrouwde collega’s voor een nieuw perspectief. Als u op deze manier samenwerkt, kunnen alleen die bepaalde personen de gedeelde bestanden openen en bewerken. Later kunt u de bestanden altijd met een team delen als u daar klaar voor bent.

Samenwerken als een team

Bedenk ideeën en werk naadloos samen met uw team in Microsoft 365. Een centrale plek waar iedereen kan communiceren, bestanden openen en meer voor elkaar krijgt, zorgt ervoor dat samenwerken soepel verloopt. Op kantoor, thuis of waar ook ter wereld: u bent altijd op de hoogte door Microsoft 365.

Beginnen in de cloud

Als u in OneDrive met bestanden werkt, hebt u een uitgangspunt wat u kunt delen en waar u samen aan kunt werken. Geen e-mailbijlagen meer, geen gedoe meer met meerdere versies en u zit niet langer vast aan de computer op kantoor.

 • Sla het bestand op in OneDrive en u kunt het overal vandaan openen via de browser- of de kantoor-app.
 • Deel een bestand vanaf OneDrive met bepaalde personen of gebruik een koppeling.
 • U kunt gerust zijn: uw bestanden zijn veilig.
 • U beschikt altijd over de meest recente versie.
Cloud office 365

Beginnen als een team

Afhankelijk van wat uw organisatie gebruikt, kunt u met Microsoft Teams, SharePoint of beide samenwerken als een team. Of u nu in een bestaand team wilt werken of een nieuw team wilt maken, in de cloud hebt u een centrale plek waar u kunt werken, samenwerken en opslaan. U raakt nooit achterop.

 • Alle bestanden van het team, de communicatie met het team en nog veel meer op één plek.
 • Met mobiele apps werkt u vertrouwelijk en veilig samen in de cloud, waar u ook bent.
 • Eenvoudig toegang tot teambestanden en altijd gesynchroniseerd.
 • Maak u geen zorgen over verouderde bestanden of meerdere versies.

Cocreatie in realtime

De tijd waarin slechts één persoon tegelijk aan een bestand kon werken, is allang voorbij. Als u hulp bij een presentatie nodig hebt, kunt u vertrouwde medewerkers uitnodigen om u op gang te helpen. Dat betekent dat u tegelijk met hen aan een bestand kunt werken. U ziet hun wijzigingen en zij zien de uwe, in realtime. Dit is cocreatie met Microsoft 365.

 • Vermeldingen gebruiken om iemands aandacht te trekken.
 • Cocreatie in realtime met in documenten ingebouwde chatfunctie.
 • Bewerken op verschillende apparaten.
 • Tijdens het werken wijzigingen zien die anderen hebben gemaakt.

Realtime teamchat

Uw team is uitgenodigd om tijdens een conferentie een presentatie te geven, dus de planning begint vroeg in Microsoft Teams. Brainstorm tijdens een gesprek met uw team op natuurlijke wijze. Als de ideeën vaststaan en de PowerPoint gemaakt is, kan iedereen tegelijkertijd inhoud toevoegen en dia’s bewerken.

 • Geef uw ideeën de ruimte in een op chats gebaseerde workflow in realtime.
 • Gebruik @vermeldingen om iemands aandacht te trekken.
 • Werk tegelijk met teamgenoten samen aan hetzelfde document.
 • Gebruik productiviteitshulpmiddelen die naadloos met elkaar integreren.

Delen wanneer u wilt

Als u met anderen aan een offerte hebt gewerkt, kunt u het delen van het bestand op elk gewenst moment stoppen. Dit houdt in dat u de totale controle hebt over wie uw bestanden in OneDrive kan bekijken, bewerken en openen. Als u denkt dat het bestand met een groter team kan worden gedeeld, kunt u het makkelijk uploaden naar Microsoft Teams of een teamsite.

 • Bepaal met wie u uw bestanden deelt.
 • Deel een OneDrive-bestand met uw team, zodat iedereen dit kan openen.

Delen buiten het team

U hebt met uw team samengewerkt en de presentatie voltooid. Het is tijd een geautoriseerde goedkeuring te krijgen. U kunt de reviewer aan het team toevoegen of de bestanden met hem of haar delen. De mogelijkheid met anderen te delen of anderen uit te nodigen kan worden bepaald door de teameigenaar of het beheerdersbeleid.

 • Nodig anderen voor uw team uit om input of feedback te geven.
 • Deel bestanden met belanghebbenden van buiten het team.
Office 365

Microsoft 365 licenties

Microsoft 365 is in verschillende licentie vormen te verkrijgen. Een korte toelichting op de licentie vormen.

Microsoft 365 Business

Met Microsoft 365 Business zijn vertrouwde hulpprogramma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, beschikbaar waar en wanneer je deze nodig hebt.

Eenvoudiger samenwerken;  Omdat jouw bestanden online zijn opgeslagen, kun je ze met iedereen delen en er zelfs in realtime aan samenwerken. Waar je ook bent.

Uw hulpprogramma’s zijn altijd up-to-date ; Met OneDrive voor Bedrijven worden bestanden online opgeslagen. Zo zijn ze altijd gesynchroniseerd en up-to-date. Bovendien beschik je altijd over de nieuwste versie van Office-toepassingen.

Microsoft 365 Business Basic (voorheen Office 365 Business Essentials)

 • Voor personen die volledig online werken

Microsoft 365 Apps for Business

 • Voor personen die alleen Office nodig hebben

Microsoft 365 Business Standard

 • Voor personen die Office willen inclusief de online toepassingen

Voor meer info over Microsoft 365 Business klik hier

Microsoft 365 Apps voor ondernemingen

Gebruik maken van Office lokaal op 5 verschillende devices, maar niet alle online toepassingen gebruiken? Dat kan met Microsoft 365 Apps voor ondernemingen (Voorheem Office 365 Pro Plus). Microsoft 365  Apps voor ondernemingen bestaat uit de complete Office Suite, aangevuld met OneDrive en Teams

Office 365 Enterprise

Voor organisaties boven de 250 medewerkers heeft Microsoft het Office 365 Enterprise model. Buiten het feit van het aantal medewerkers wat u heeft, biedt de Enterprise suite ook voor kleinere organisatie mogelijkheden, die normaal alleen zijn weggelegd voor enterprise organisaties !

Denk hierbij aan :

 • Lokaal gebruik van Office op een Remote Desktop omgeving
 • Gebruik van Power BI
 • Hosting mailbox tot 100 GB
 • Geavanceerde Exchange mogelijkheden

De licenties van de Office 365 Enterprise versie zijn beschikbaar als :

 • Office 365 Enterprise E1
 • Office 365 Enterprise E3
 • Office 365 Enterprise E5

Voordelen van Microsoft 365

Voor u en uw bedrijf zitten veel voordelen aan het werken met Microsoft 365. Het meest voor de hand liggende voordeel is het gemakkelijk samen werken in bestanden. Wij hebben voor u nog een aantal voordelen op een rij gezet:

 • Microsoft 365 is te gebruiken vanaf zowel je mobiel, laptop, pc, Mac als tablet gebruiken voor de functies van Microsoft 365.
 • Uw mail is te allen tijde beschermd tegen spam en virussen. De software van Microsoft 365 scant de inkomende mails en houdt deze direct tegen of verzendt de mails door naar de map ‘ongewenst’.
 • Microsoft 365 heeft voor u de juiste pakketten.  Of het nu Microsoft 365 Business, Apps voor ondernemingen of Office 365 Enterprise is, er is altijd een match voor uw wensen te vinden.

Werken met Microsoft 365

Werken met Microsoft 365 is niet alleen een opslagruimte voor al uw documenten. Ook bijbehorende apps zoals Office Online, Teams, Outlook en Sharepoint Team Sites zijn in MIcrosoft 365 inbegrepen. Dit brengt voor uw kantoor en uw teams vele voordelen met zich mee:

 • Met Teams heeft uw team een eigen omgeving voor projecten, meetings en bestanden in een eigen omgeving. Op deze manier is voor dat specifieke project alles geordend binnen die workspace.
 • Sharepoint Team Sites is de omgeving voor jouw Teams om alle informatie, gesprekken en documenten te ordenen en op te slaan.

Werken met Microsoft 365 maakt projectmatig werken zeer gemakkelijk, aangezien je voor elk project de juiste teams in de eigen werkomgeving kunt plaatsen. Alle bestanden, gesprekken en documenten zijn speciaal voor hun geordend.

Microsoft 365 partner

Solid Partners zet graag uw Microsoft 365 omgeving helemaal op maat op. Wij kunnen als Microsoft 365 partner naar uw wensen verschillende omgevingen instellen en voor u het juiste Microsoft 365 pakket samenstellen. Door Solid Partners kunt u eenvoudig werken met Microsoft 365.

Office 365 Samenwerken met bepaalde medewerkers

Vragen over Microsoft 365?
Neem vrijblijvend contact op!

  Voornaam:

  Achternaam:

  Organisatie:

  E-mailadres:

  Onderwerp:

  Telefoonnummer:

  Opmerkingen: