Online telefonieTelefonie vanuit de Cloud

Solid Partners biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit een tweetal telefonie platformen vanuit de Cloud.

Een hosted Online Telefonie platform vanuit de Cloud als basis concept. Voor organisatie die voldoende hebben aan de mogelijkheid om te bellen en gebeld te worden. Kunnen doorverbinden en eenvoudig werken met VoIP toestellen bij u op locatie. Kortom, traditionele telefonie, maar dan vanuit de Cloud op basis van een laag vast maandbedrag per toestel account.

Uiteraard zien wij dat er ook steeds meer organisaties zijn, die de toegevoegde waarde zien van een Unified Communications (UC) platform. Met OneSpace heeft Solid Partners een UC platform in huis, waarbij verschillende communicatie vormen mogelijk zijn vanaf een platform. Of het nu gaat om bellen, chatten, video bellen. Maar denk ook aan mogelijkheden om via Youtube of Facebook de mogelijkheid te hebben om via een LiveStream te communiceren met uw relaties. Denk eens aan de mogelijkheden die die platform uw organisatie kan bieden! De mogelijkheden zijn eindeloos.

online-telefonie

Kunt u zaken doen zonder effectieve communicatie?

Het hebben van een betrouwbare telefonie-oplossing is gewoon van levensbelang

Hosted online telefonie

Wilt u eenvoudig bellen en gebeld worden, maar dan niet meer investeren in een eigen telefooncentrale? Solid Partners biedt hierin de mogelijkheid om te kiezen voor een Online Telefonie platform maar dan vanuit de Cloud. Plug op kantoor uw VoIP toestellen in en meld ze aan op uw Telefonie platform in de Cloud en u kunt bellen en gebeld worden.

Heeft u bijvoorbeeld meerdere locaties? Dan kunt u deze locaties koppelen op telefonie vlak aan dezelfde Online Telefooncentrale, waardoor u eenvoudig kunt doorverbinden naar collega’s op een ander adres als ze bij u op dezelfde locatie zitten. En werken met een telefoniste bedienpost, of toch met 2. U bepaalt zelf hoe u uw telefonie inricht. Wij adviseren u uiteraard graag.

VoIP online telefonie

Onespace, Unified Communications

Voor organisaties die meer willen dan standaard telefonie, is ons platform OneSpace de uitgelezen mogelijkheid om gebruik te maken van alle aspecten van communicatie op de manier waarop u wilt communiceren. Of dit nu via een VoIP toestel is, of via uw laptop of desktop in combinatie met de Collaboration applicatie. Deze webbased portal, zorgt er voor dat u de mogelijkheid krijgt, om te communiceren, zoals u dit wil. Altijd, overal en eenvoudig.

Denk hierbij aan de mogelijkheden zoals :

  • Beeldbellen met uw klanten, zonder dat zij moeilijke software hoeven te installeren
  • Intern chatten met collega’s, wat onnodig mail verkeer verminderd
  • Een digitale post-it achterlaten op het beeldscherm van uw collega voor een terugbelnotitie
  • Het eenvoudig overnemen en delenu  van een beeldscherm op afstand

De mogelijkheden van OneSpace zijn eindeloos. Zelf de mogelijkheid om vanuit Youtube of Facebook een livestream opzetten behoort tot de mogelijkheid. Wilt u op gezette tijden uw klanten informeren over nieuws, nieuwe producten of andere nieuwsberichten? En wilt u een groot publiek bereiken ? Denk dan eens na wat een livestream voor uw organisatie kan inhouden.

In plaats van diverse tools te onderhouden om dit mogelijk te maken, bieden wij dit aan op basis van één platform.

En wat te denken van het integreren van uw mobiele telefoon aan het vaste netwerk. Uw mobiele telefoon kan hierdoor eenvoudig een onderdeel worden van uw VoIP platform, waardoor de mogelijkheden ook op uw mobiele telefoon beschikbaar worden gesteld. U bent dus altijd beschikbaar op één en hetzelfde kantoornummer en u hoeft dus geen telefoontje meer te missen. Geen 06 nummers en vaste nummers meer op uw visite kaartje, maar gewoonweg één nummer.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: