Online telefonieHosted VoIP

Solid Partners biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit een tweetal telefonie platformen online. Een hosted Online Telefonie platform vanuit de Cloud als basis concept, of een uitgebreid concept op basis van Unified Communications (OneSpace).

online-telefonie

Kunt u zaken doen zonder effectieve communicatie?

Het hebben van een betrouwbare telefonie-oplossing is gewoon van levensbelang

Hosted online telefonie

Het eerste platform, betreft ons hosted online telefonie platform. Dit platform verzorgd de bereikbaarheid van uw medewerkers, waarbij het principe geldt, dat we VoIP toestellen bij u op locatie plaatsen. U kunt daardoor gebruik maken van de gemakken die u ook gewend bent geweest van uw traditionele telefooncentrale. Maar dan met de gemakken van nu, door altijd gebruik te maken van de laatste software. En eenvoudig meerdere locaties kunt koppelen aan hetzelfde platform.

VoIP online telefonie

Onespace

Voor organisaties die meer willen dan de standaard telefonie, is ons platform OneSpace de uitgelezen mogelijkheid om gebruik te maken van alle aspecten van communicatie op de manier waarop u wilt communiceren. Of dit nu via een VoIP toestel is, of via uw laptop of desktop in combinatie met de Collaboration applicatie. Deze webbased portal, zorgt er voor dat u de mogelijkheid krijgt, om te communiceren, zoals u dit wil. Altijd, overal en eenvoudig.

Denk hierbij aan de mogelijkheden zoals :

  • Beeldbellen met uw klanten, zonder dat zij moeilijke software hoeven te installeren
  • Intern chatten met collega’s
  • Een digitale post-it achterlaten op het beeldscherm van uw collega
  • Het eenvoudig overnemen en delen van een beeldscherm op afstand

En ga zo maar door. In plaats van diverse tools te onderhouden om dit mogelijk te maken, bieden wij dit aan op basis van 1 platform.

En wat te denken van het integreren van uw mobiele telefoon aan het vaste netwerk. Uw mobiele telefoon kan hierdoor eenvoudig een onderdeel worden van uw VoIP platform, waardoor de mogelijkheden ook op uw mobiele telefoon beschikbaar worden gesteld.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: