Online telefonieOnline telefonie vanuit de Cloud

Solid Partners biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit een tweetal telefonieplatformen vanuit de Cloud.

Ten eerste bieden wij het hosted Online Telefonie platform vanuit de Cloud als basisconcept. Deze optie is ideaal voor organisaties die voldoende hebben aan de mogelijkheid om te bellen en gebeld te worden. Met dit Online Telefonie platform kunt u doorverbinden en eenvoudig werken met VoIP-toestellen bij u op locatie. Kortom: traditionele telefonie, maar dan vanuit de Cloud op basis van een laag vast maandbedrag per toestelaccount.

Uiteraard zien wij dat er ook steeds meer organisaties zijn die de toegevoegde waarde zien van een Unified Communications (UC) platform. Met OneSpace heeft Solid Partners een UC platform in huis waarbij verschillende communicatievormen mogelijk zijn, of het nu gaat om bellen, chatten of videobellen. Maar denk ook aan de mogelijkheden om via Youtube of Facebook te communiceren met uw relaties via een livestream. Denk eens aan de mogelijkheden die online telefonie uw organisatie kan bieden! De mogelijkheden zijn werkelijkwaar eindeloos.

online-telefonie

Kunt u zaken doen zonder effectieve communicatie?

Het hebben van een betrouwbare telefonie-oplossing is van levensbelang.

Hosted online telefonie

Wilt u eenvoudig bellen en gebeld worden, maar niet meer investeren in een eigen telefooncentrale? Solid Partners biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een Online Telefonie platform vanuit de Cloud. Plug op kantoor uw VoIP-toestellen in en meld ze aan op uw Online Telefonie platform in de Cloud en u kunt bellen en gebeld worden.

Heeft u meerdere locaties? Dan kunt u deze locaties koppelen aan dezelfde online telefooncentrale, waardoor u eenvoudig kunt doorverbinden naar collega’s op een ander adres. En werkt u met een telefoniste bedienpost, of toch met twee? U bepaalt zelf hoe u uw online telefonie inricht. Wij adviseren u uiteraard graag.

VoIP online telefonie

Onespace, Unified Communications

Voor organisaties die meer willen dan standaard telefonie, is ons platform OneSpace de uitgelezen mogelijkheid om gebruik te maken van alle aspecten van communicatie. Of dit nu via een VoIP-toestel is, of via uw laptop of desktop in combinatie met de Collaboration applicatie. Deze web-based portal zorgt ervoor dat u de mogelijkheid krijgt om te communiceren zoals u dit wilt. Altijd, overal en eenvoudig.

Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Beeldbellen met uw klanten, zonder dat zij moeilijke software hoeven te installeren
  • Intern chatten met collega’s, wat onnodig mailverkeer verminderd
  • Een digitale post-it achterlaten op het beeldscherm van uw collega voor een terugbelnotitie
  • Het eenvoudig overnemen en delen van een beeldscherm op afstand

De mogelijkheden van OneSpace zijn eindeloos. Zelfs vanuit YouTube of Facebook een livestream opzetten behoort tot de mogelijkheden. Wilt u op gezette tijden uw klanten informeren over nieuws, nieuwe producten of andere nieuwsberichten? En wilt u een groot publiek bereiken? Bedenk dan eens wat een livestream voor uw organisatie kan betekenen.

In plaats van diverse tools te onderhouden, bieden wij dit aan op basis van één platform.

En wat te denken van het integreren van uw mobiele telefoon in het vaste netwerk? Uw mobiele telefoon kan hierdoor eenvoudig een onderdeel worden van uw VoIP-platform, waardoor de mogelijkheden ook op uw mobiele telefoon beschikbaar worden. U bent dus altijd beschikbaar op een en hetzelfde kantoornummer en u hoeft dus geen telefoontje meer te missen. Geen 06-nummers en vaste nummers meer op uw visitekaartje, maar gewoonweg één nummer.

Vragen over Online telefonie?
Neem vrijblijvend contact op!

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: