Websites

Solid Partners ziet dat veel websites worden ontwikkeld vanuit een marketingafdeling. Dat is niet vreemd, want een website is nodig om uzelf en uw organisatie te uiten. Maar wat levert een website eigenlijk op? Solid Partners kijkt hier net even anders naar. Los van het feit dat een website er mooi moet uitzien, nemen wij ook de technische kant in acht. Dit zijn bijvoorbeeld enkele vragen die op dat moment bij ons opkomen:

 • Wie bezoeken dagelijks uw website?
  • En welke kansen heeft u op dat moment gepakt en welke zijn er aan u voorbijgegaan?
 • Waar komt de informatie terecht die bezoekers achterlaten wanneer ze een formulier hebben ingevuld? In een mailbox of op een andere locatie?
  • Hoe monitort u vervolgens de opvolging van deze potentiële lead?
  • En waarom schiet u dit verzoek niet direct in uw CRM-systeem?
 • Welke product- en dienstpagina’s op de website worden het meest bezocht en waarom zijn deze interessanter dan de andere diensten die u aanbiedt?
  • Kortom, wat doet u met de informatie van uw klantbezoeken met betrekking tot uw portfolio?
managed-online-spamfilter

Wat kan een technische website voor u betekenen?

Data helpt u verder in de ontwikkeling van uw organisatie.

Gebruik data in uw voordeel

Wij zien als geen ander dat veel organisaties wel data hebben, maar hier niets mee doen. Een gemiste kans! Deze data kan u namelijk verder helpen. Helpen in de ontwikkeling van uw organisatie. Helpen om de focus te leggen op de vraag vanuit de markt. Helpen om uw marketingbudget op een goede manier te besteden.

Solid Partners is in staat u te helpen om uw website technisch aan te lijnen met uw overige systemen via onze integratieservices. Hierbij kunt u denken aan een CRM-pakket, een klantportaal, een webshop of business software. Voor de toekomst geldt dat wij steeds meer data tot onze beschikking hebben. De vraag is alleen hoe wij dit in ons voordeel kunnen laten werken.

online-telefonie

Technische kant van websites

Een website is hier een goede start voor. Niet alleen om uw organisatie op een goede manier te presenteren, maar vooral om uw marktpositie verder uit te bouwen of te versterken met behulp van de juiste techniek. Ook als u zelf een goede marketingafdeling of een partner op het gebied van grafische vormgeving heeft die de website zelf zou kunnen bouwen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij faciliteren het platform en de techniek, waarna u zelf de grafische vormgeving en content kunt verzorgen. Heeft u deze kennis niet in huis? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen en helpen wij u graag om uw gehele website van A tot Z op te leveren.

Meer weten wat wij op gebied van websites en integraties voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze adviseurs!

internet-of-things

Vragen over websites?
Neem vrijblijvend contact op!

  Voornaam:

  Achternaam:

  Organisatie:

  E-mailadres:

  Onderwerp:

  Telefoonnummer:

  Opmerkingen: