Veel organisaties zijn bezig om hun interne processen te optimaliseren. Er wordt vaak gekeken hoe een organisatie van binnenuit efficiënter en klantvriendelijker kan werken. Solid Partners ICT Groep is een organisatie die juist houdt van omdenken. Kortom, waarom start u uw proces niet bij uw prospect en klanten? Er zijn veel organisatie die een website hebben. Wie niet tegenwoordig? Maar weet u als organisatie wel wie uw website bezoekt? Er zijn tegenwoordig genoeg tools beschikbaar om wat te doen met uw websitebezoekers. Detecteer, registreer, verbind en boei. Hoe zorgt u ervoor dat u al in een vroegtijdig stadium in contact treedt met uw potentiële leads? Veel organisaties missen hier al de klant van morgen.

Een formulier op uw website - dit komt vast eenieder bekend voor. Maar waar landt de informatie uit het formulier dat door uw prospect wordt ingevuld? Hoogstwaarschijnlijk in een mailbox. Wat nu als u deze informatie uit een formulier direct in uw CRM-systeem laat landen? Zowel de NAW-gegevens van degene die het formulier heeft ingevuld als de vraag of wens van de bezoeker heeft u direct bij de hand. Dit is de eerste stap wanneer het gaat om de registratie van een nieuwe lead voor uw organisatie. Doet een bezoeker van uw website al zaken met u? Dan heeft u de mogelijkheid om samen met ons een webshop op te zetten, waarin u uw producten en diensten kunt aanbieden. Generiek of op maat van uw bezoeker - wij bieden het allemaal aan. Met onze webshop wordt de bestelmodule van het achterliggende pakket eenvoudig uitgebreid. Wij bieden de totale integratie van de webshop tot de levering. Daarnaast levert u snel advies op maat als u al een relatie heeft met degene die uw webshop bezoekt.

De volgende stap is om vanuit de webshop in te loggen in uw klantenportaal. Uw klantenportaal is de front-end kant van uw interne systemen, waarin u uw zakelijke klanten kunt voorzien van informatie, zoals facturen, leveringen en rapportages. U verlegt daarmee de functie die u jarenlang zelf heeft vervult naar uw relaties. Self Service-voorzieningen zorgen ervoor dat u uw klant kunt bedienen op een manier waardoor ze zelf aan de knoppen kunnen zitten. Uw medewerkers hebben daarmee minder verloren tijd aan administratieve processen. Zij kunnen zich toeleggen op Customer Care en advies, dus daar waar uw toegevoegde waarde ligt vanuit uw medewerkers richting uw klanten!

Tot slot levert Solid Partners ICT Groep business software die aansluit bij uw wensen in het MKB. Door onze ervaring zien we dat business software veel mogelijkheden biedt, maar dit in de regel beperkt gebruikt wordt. U koopt dus meer dan u nodig heeft. Wij zijn echter van mening dat het vaak het geval is dat systemen niet met elkaar in verbinding staan. Business software is gericht op de interne processen bij organisaties en sluiten niet aan bij de wens van uw klanten. U kunt uw klanten vaak niet de mogelijkheid bieden om inzicht te krijgen in wat zij bij u afnemen. Met de totale software-integratie zorgt Solid Partners ICT Groep ervoor dat uw proces van website, webshop, klantenportaal en business software zich als een geheel gaan gedragen. Omdat het ook een geheel is!

MEER WETEN OVER ONZE SOFTWARE-DIENSTEN? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: