Virtual serverSnelle & betrouwbare hosting

Virtual servers zijn eenvoudig uit te rollen vanuit een Cloud-platform. Virtual servers zijn schaalbaar qua resources en kennen het gemak van betalen naar verbruik. Een Virtual Server kan dus eenvoudig meegroeien met de belasting ervan. Meer CPU, geheugen of diskcapaciteit is in een handomdraai toe te voegen.

De dienst Virtual Server is uitstekend geschikt voor organisaties die al een desktopomgeving bij Solid Partners afnemen (op basis van de dienst Werkplek Online of Workspace). Bij gebruik van een eigen bedrijfsapplicatie is het dus eenvoudig mogelijk om een extra virtual server toe te voegen.

colocatie

Uw Virtual Server in de Cloud

Een krachtige onderliggende infrastructuur zorgt voor betere prestaties en grotere beschikbaarheid.

Betrouwbare infrastructuur

Veel softwarebedrijven kloppen bij Solid Partners aan. Daar waar zij de focus willen houden op het aanbieden van een applicatie aan de markt, willen zij niet bezig zijn met het beheer en de beveiliging van de omgeving. Wij voeren hier graag het technische beheer op uit. We verzorgen de monitoring de de dagelijkse back-upcontrole en voeren patches en updates uit.

Of het nu gaat om een Windows of Linux Server, of u deze nu wilt plaatsen in een Private Cloud of op het Azure Platform, Solid Partners verzorgt de hosting voor u op de virtual server. Hierdoor kunt u de focus leggen op het ontwikkelen en vermarkten van uw software.

virtual-server

Compleet zorgeloos

Het grote voordeel is dat u geen omkijken heeft naar uw virtual server. Het beheerteam van Solid Partners zorgt ervoor dat de continuïteit gewaarborgd is door 24/7 uw omgeving te monitoren. Het beheer is in vertrouwde handen, wij zorgen dat de virtual servers voorzien worden van patches en updates. Eventuele updates aan bedrijfsspecifieke applicaties kunnen door uzelf of uw applicatieleverancier uitgevoerd worden.

Dagelijks loopt er een back-up met een retentietijd van 14 dagen. Wenst u een langere retentietijd, dan is maatwerk hierop altijd mogelijk. Standaard controleren wij dagelijks of de back-up gelukt is en zorgen we dat u geïnformeerd wordt, mocht de back-up onverhoopt een keer niet geslaagd zijn.

Voordelen van VPS

 • Ongekende snelheid en stabiliteit
 • Direct beschikbaar
 • State of the art redundant hardware
 • Schaalbaar platform
 • Mogelijkheid om via VPN toegang te krijgen
 • Mogelijkheid om via https toegang te krijgen
 • Ook de beveiling van uw applicatie is door ons geregeld

Vragen over Virtual Server?
Neem vrijblijvend contact op!

  Voornaam:

  Achternaam:

  Organisatie:

  E-mailadres:

  Onderwerp:

  Telefoonnummer:

  Opmerkingen: