Virtual serverSnelle & betrouwbare Hosting

Virtual servers zijn eenvoudig uit te rollen vanuit een Cloud platform. Schaalbaar qua resources en het gemak dat je als klant betaalt voor wat je afneemt. Onze dienst Virtual server is uitstekend geschikt voor organisaties, die al een desktop omgeving bij ons afnemen (op basis van de dienst Werkplek Online of Workspace). Indien u een eigen applicatie heeft en die toe wilt voegen aan de omgeving, rollen wij een extra virtual server uit.

colocatie

Een krachtig onderliggende infrastructuur zorgt voor betere prestaties en grotere beschikbaarheid

Uw Virtual Server in de Cloud.

Betrouwbare infrastructuur

Maar we zien ook veel software bedrijven, die een applicatie aan willen bieden in de markt. Echter is het gebrek aan kennis op het gebied van infrastructuur vaak niet aanwezig of wil men geen tijd besteden aan het technisch beheer op bijvoorbeeld Operating System (Windows of Linux) niveau.

Solid Partners heeft de mogelijkheid om u hierin te begeleiden. Of wij een virtual server nu uitrollen vanuit ons eigen datacenter (Private Cloud), of vanuit het Microsoft Azure platform. Het maakt ons niet uit waar uw server komt te draaien, wij zorgen er voor dat uw virtual server dagelijks wordt gemonitord, dat de patches en updates worden doorgevoerd en dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van de omgeving, inclusief de controle hierop.

virtual-server

Compleet zorgeloos

Groot voordeel is dat u geen omkijken heeft naar uw virtual server. Het beheer team van Solid Partners zorgt er voor dat de continuit gewaarborgd wordt, door 24/7 uw omgeving te monitoren. Het beheer is in vertrouwde handen, wij zorgen er voor dat de virtual servers voorzien worden van patches en updates. Eventuele updates aan bedrijfsspecifieke applicaties kunnen door uzelf of uw applicatie leverancier uitgevoerd worden. Wij zorgen er voor dat uw applicatie leverancier hiervoor toegang heeft.

Dagelijks loopt er een back-up, met een retentie tijd van 14 dagen. Wenst u een langere retentie tijd, dan is maatwerk hierop altijd mogelijk. Standaard controleren wij de back-up dagelijks of deze gelukt is en zorgen er voor dat u geïnformeerd wordt, mocht onverhoopt de back-up een keer niet geslaagd zijn.

Voordelen van VPS

  • Ongekende snelheid en stabiliteit
  • Direct beschikbaar
  • State of the art redundant hardware
  • Schaalbaar platform
  • Mogelijkheid om via VPN toegang te krijgen
  • Mogelijkheid om via https toegang te krijgen

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: