Vertrouwen in de Cloud

Gebruik maken van een volledige Windows Desktop (gebaseerd op Microsoft Remote Desktop services) vanuit een Public of Private Cloud ? Dat kan met het concept Werkplek Online van Solid Partners ! U heeft hierbij de keuze uit :

 • Werkplek Online Public
 • Werkplek Online Shared
 • Werkplek Online Dedicated

Of uw medewerkers nu vanuit kantoor werken, thuis of onderweg; men heeft altijd dezelfde desktop ervaring met dezelfde software en instellingen. Solid Partners biedt u een Remote Desktop omgeving aan, waarop uw Office versie draait, u via uw verkenner toegang heeft tot uw bestanden en u de mogelijkheid heeft om uw bedrijfssoftware eenvoudig toe te voegen via toe te voegen applicatie servers. Volledig in beheer bij Solid Partners, uw ICT professionals!

werkplek online

Cloud

Voor een vast bedrag per maand werken in de cloud!

Schaalbaar en op maat in te richten

Werkplek Online bestaat uit een Remote Desktop Server omgeving, wat uit te breiden is met aantal extra mogelijkheden. Met Werkplek Online basis krijgt u de Windows desktop (Windows 10 look and feel), een volledige File server structuur met opslag (10 GB per medewerker) en toegang tot onze service desk voor ondersteuning bij incidenten. Onze afdeling managed services verzorgt het (technisch) beheer op de uw omgeving, waardoor u altijd bij bent qua patches en updates op uw centrale IT omgeving. Tevens controleren wij dagelijks uw back-up, zodat u zich kunt focussen op uw business !

Altijd en overal werken

Werkplek Online is voor iedere medewerker bereikbaar ongeacht locatie en tijdstip. Met ons concept Werkplek Online, zorgen we ervoor dat uw medewerkers altijd dezelfde consistente “Windows 10” omgeving op afstand beschikbaar hebben, met dezelfde browser, de favorieten die u in uw browser plaatst, de instellingen in de verkenner, outlook, etc. Dus altijd en overal dezelfde ervaring, met welke werkplek u ook inlogt op de Werkplek Online omgeving ! Een Solide infrastructuur die er voor zorgt, dat de gebruiker altijd en overal productief is. Het enige wat u nodig heeft is connectie met internet en een werkplek (Windows Computer, Mac, of thin client) waar u mee kunt inloggen.

Uitbreidbaar

Werkplek Online bestaat uit een basis gedeelte maar is uitbreidbaar met een aantal modules. U kunt Werkplek Online uitbreiden met Citrix; Microsoft Office; E-mail & Agenda; extra opslag en applicaties (middels onze dienst “virtual server”).

Werkplek Online Basis

Met de dienst Werkplek Online krijgt u bij Solid Partners, standaard het volgende

 • Windows Desktop (Windows 10 uiterlijk)
 • Opslag 10 GB per gebruiker
 • Back-up van uw bestanden
 • Antivirus op de Remote Desktop Server omgeving
 • PDF Reader
 • Internet Browser keuze
 • Beheer en monitoring
 • Servicedesk

Citrix

De Add-on Citrix is een schil op basis van Virtual Apps (voorheen XenApp) waarbij applicaties gepubliceerd kunnen worden naar een gebruiker. Citrix zorgt voor een betere performance en meer gebruiksgemak.

Microsoft Office

Een van de meest gebruikte bedrijfsapplicaties is Microsoft Office. Of het nu Outlook is voor uw e-mail en agenda, Word, Excel of Powerpoint. Maar denk ook aan de applicatie OneNote voor het digitaal maken van aantekeningen en deze te delen met uw collega’s.  

Afhankelijk van de keuze die u maakt, waar u uw desktop laat landen (Public Cloud of Private Cloud), zijn er diverse mogelijkheden om Office te gebruiken. Ook in combinatie met Office 365 en Werkplek Online Public kunnen we zorgen voor een goede en gecontroleerde overgang naar Office 365 om meer en beter online samen te werken. Zowel tussen uw medewerkers, maar denk ook aan samenwerken met klanten of leveranciers aan gezamenlijke documenten.  

Voor meer informatie met betrekking tot onze dienst Office 365, zie hier 

E-mail & Agenda

Middels de add on E-mail en Agenda, bieden wij de functionaliteiten van Microsoft Exchange. Ook hiervoor geldt dat u deze bij Solid Partners kunt afnemen vanuit een Private Cloud, of vanuit Office 365 (Exchange Online). Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuzes.

Opslag

Standaard krijgt u vanuit ons concept Werkplek Online (vanuit onze Private Cloud) File Services, voor het opslaan van uw bestanden. De bestanden zijn via de werkplek eenvoudig vanuit de verkenner te raadplegen en te bewerken.

Iedere medewerker binnen Werkplek Online, krijgt automatisch standaard 10 GB tot zijn beschikking. Dit houdt dus in dat de standaard opslag voor bedrijfsbestanden in basis het aantal gebruikers maal 10 GB de basis is voor uw File server opslag. Heeft u meer opslag capaciteit nodig ? Geen probleem, dit is eenvoudig uitbreidbaar in blokken van 25 GB!

Gaat u werken met Werkplek Online Public, dan kunnen wij ook eenvoudig SharePoint en OneDrive ontsluiten via uw desktop omgeving in de Cloud.

Applicaties

Indien u gebruik maakt van een bedrijfsapplicatie, is het eenvoudig mogelijk om een extra virtual server uit te rollen in ons datacenter, waar deze applicatie op geïnstalleerd kan worden. Hiervoor is het mogelijk om gebruik te maken van onze additionele dienst “Virtual Server”.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: