WerkplekEen slimmere manier om uw werkplekken te beschermen

Als we kijken naar de werkplek van uw medewerker, zijn er een aantal verschillende invullingen te maken. In basis zult u denken, mij werkplek staat toch op mijn bureau ? Dat klopt, maar vaak is het een vertrek punt naar iets wat verderop staat. In het Private Cloud concept levert Solid Partners een Werkplek Online Concept, waarbij u een Remote Desktop omgeving krijgt aangeboden vanuit ons datacenter. Hier voegen wij bijvoorbeeld virtuele servers op waar u uw eigen data op kunt plaatsen of uw eigen applicaties.

Aangezien veel applicaties tegenwoordig worden aangeboden als een SaaS oplossing, mail wordt afgenomen vanuit Office 365, bestanden op Sharepoint staan en u gebruik maakt van vele online platformen om uw werk te doen, hebben wij onze Workspace omgeving ontwikkelt om de nieuwe werker te faciliteren.

De nieuwe medewerker werkt vaak op verschillende plekken (kantoor, thuis, onderweg) en wil eenvoudig toegang hebben tot alle applicaties, data en bedrijfsinformatie. Of het nu een intranet (Yammer) omgeving is, of een dashboard met KPI informatie. Wij integreren het in de Workspace omgeving voor uw medewerkers.

Werkplek

Bekijk hieronder de verschillende werkplek diensten

Interesse? Laat het ons weten.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Solid Partners voor uw organisatie? Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: