WorkspaceComplete digitale werkplek

Vereenvoudig uw werk! Combineer alles wat u nodig heeft in één digitale werkplek, device onafhankelijk. Solid Partners zet de voordelen van een volledig digitale werkplek voor u op een rij:

 • Rolgebaseerde apps, nieuws, documenten, social feeds en informatie in een adaptive workspace
 • Met één klik toegang tot alle applicaties (Web, Windows Hosted-SaaS en Citrix)
 • Alle documenten uit Office 365, SharePoint en Fileservers in één gebruiksvriendelijk overzicht, op ieder apparaat
3-Devices-colored-headers

Alle benodigdheden in één centrale digitale werkplek

Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder device, dát is Workspace. Eén digitale werkplek als startpunt!

Browser-based digitale werkplek

Solid Workspace biedt organisaties een complete browser-based digitale werkplek. Het werkt als een desktop in de Cloud, waardoor medewerkers alle applicaties vanuit één centraal punt kunnen openen, ongeacht het apparaat. Doordat alle programma’s en informatie op één plek beschikbaar zijn en met een enkele inlog bereikbaar zijn, krijgen medewerkers meer structuur. Daarnaast verhoogt de gebruikersvriendelijke interface de productiviteit voor alle medewerkers.

workspace

Waarom Solid Workspace?

Met Solid Workspace kun je eenvoudig alle lokale-, web- en Windowsapplicaties bereiken vanuit één browser. In een paar klikken maak je een nieuwe app beschikbaar voor een groep of individu. Zo hoeven mensen die de werkplek gebruiken niets zelf te installeren. En los van het beschikbaar maken van applicaties en bedrijfsdata, voegt de Workspace-omgeving ook informatie toe richting de gebruiker. Of dit nu een RSS-feed is, een Yammeromgeving of KPI’s die u wellicht beschikbaar wilt stellen middels een Livetile. Workspace zorgt voor een verhoging van de productiviteit van de gebruiker en meer plezier in uw werkomgeving!

Tijd besparen met de simpelste digitale werkplek

Met Solid Workspace vereenvoudigt en combineert u alle applicaties, informatie, intranetcomponenten en documentopslag in een digitale werkplek voor iedere organisatie.

Breng alles samen in een centraal startpunt

Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder device, dát is Solid Workspace. Maak in een paar klikken e-mail, documenten, nieuws en alle bedrijfsprocessen (zoals activiteiten) direct inzichtelijk voor groepen of individuen. Eén digitale werkplek als startpunt!

Complete digitale werkplek

Alles wat u nodig heeft om veilig en productief (samen) te werken. Vanaf iedere locatie.

Populaire features:

 • Eén enkele inlog
 • Role based toegang
 • Versimpelen van documenten
 • Intranet Widgets
 • Hybride werkplek
 • Werk op ieder device

Solid Workspace - Simplify

Vereenvoudig het gebruik van Office 365 via Workspace – Simplify.

Populaire features:

 • Email-app
 • Documenten-app
 • Samenwerken & Communicatie
 • Gedeelde tegelgroepen (per groep/afdeling)
 • Single Sign On (vanuit Azure AD)

Solid Workspace - Adapt

Uiteraard alle aspecten van Simplify, maar vul dit eenvoudig aan met populaire features:

 • Clientless RDP, voor als er nog legacy apps gebruikt worden
 • Conditional Access, waardoor bepaalde applicaties alleen binnen een context beschikbaar worden gesteld (locatie of tijd afhankelijk)
 • Mededelingencentrum, voor eenvoudige berichtgeving binnen de organisatie

Solid Workspace - Boost

Een totaalpakket van uw Workspace omgeving, waarbij wij uw processen vereenvoudigen. Veel medewerkers gebruiken maar een klein gedeelte van de applicatie. Deel dan alleen dit stukje applicatie in de Workspace van uw medewerker.

Populaire features:

 • Third party live tiles, voor volledige integratie van uw applicaties naar een Workspace-omgeving
 • API om apps te ontsluiten
 • Micro App forms, Micro App builder en Micro App live tiles

Eindelijk alles samen

De snelste manier om al uw applicaties te bereiken en te vereenvoudigen. Naast het vereenvoudigen van applicaties brengt u informatie uit diverse applicaties samen in een gepersonaliseerde digitale werkplek.

En meer...

Workspace biedt u als organisatie vele mogelijkheden, maar zorgt ook voor standaardisatie naar gebruikers.

Uw huisstijl

Een uniforme wijze van uitstraling van uw huisstijl begint met de Workspace-omgeving. De omgeving bouwen wij in uw huisstijlkleuren en met uw eigen logo geïntegreerd in de werkplek van uw gebruikers. Voor iedere gebruiker ziet de omgeving er hetzelfde uit qua look and feel. Uiteraard verschilt de inhoud per gebruiker.

solid workspace tablet

Single Sign On

Hoeveel applicaties en websites heeft u waar u dagelijks in moet loggen om bij uw gegevens te kunnen? Iedereen kent de websites wel waar we een keer per maand (of minder vaak) moeten inloggen, waar we de inloggegevens niet meer van hebben. Dan maar weer een nieuwe wachtwoord aanmaken. Een tijdrovende klus, wat zeker anders kan. Niet meer zoeken naar die inlog, maar deze als een tegel terugvinden in uw Workspace-omgeving. En dan ook nog eens de inloggegevens centraal binnen de Workspace-omgeving voor u onthouden. Dat is hoe IT voor u werkt! Via welk device u inlogt, is niet relevant. U heeft online altijd al uw gegevens beschikbaar.

single sing on workspace

Clientless RDP

Heeft u nog applicaties die een RDP (Remote Desktop Protocol) inlog nodig hebben? Ook deze legacy applicaties zijn eenvoudig te integreren in onze Workspace-omgeving op basis van de Hybride-licentie. De naam Hybride zegt het al; wij brengen de nieuwe wereld (online) en de oude wereld voor uw gebruikers samen in één nieuwe online werkplek. Een unieke mogelijk om de transitie door te maken van oud naar nieuw, maar dan volledig in een nieuw jasje!

rdp workspace

Informatie voor de gebruiker

Niet alleen toegang verlenen tot applicaties en het beschikbaar maken van data, maar ook zorgen dat informatie bij gebruikers komt – dat doet Solid Partners. We zijn allemaal druk, maar waarmee eigenlijk? Hebben we nog zicht op het werk dat af moet en wat er echt toe doet? Met de Workspace-omgeving is het mogelijk om de gebruiker eenvoudig te voorzien van de informatie die voor hem of haar relevant is. Dit kunnen wij doen door gebruik te maken van achterliggende (of online) systemen, zoals:

 • RSS Feeds
 • Yammer tile
 • Power BI-integratie

Of maak gebruik van de beschikbare Business Apps. Dit is een goede optie indien het een te kostbare zaak is om dure softwarepakketten aan te schaffen, terwijl u niet alle functionaliteiten nodig heeft.

CRM - Projecten

Koppel eenvoudig documenten en e-mail aan bedrijfsinformatie. Zo heeft u op elk moment alle informatie tot uw beschikking via uw browser.

Kilometerregistratie

Workspace 365 is beschikbaar op elk apparaat met een browser, daarom is het perfect om eenvoudig uw kilometerregistratie bij te houden.

Activiteiten

Houd collega’s op de hoogte en mis nooit meer een belangrijke kans door activiteiten voor elkaar in te plannen.

Offerte

Door offertes in te voeren kunt u onderweg de status controleren en wijzigen. Daarnaast exporteert u in één klik offertes in uw template.

Educatie - Schoolprojecten

Leer samenwerken. In een aantal tellen kunnen studenten een project aanmaken en krijgen zij overzicht in al hun projectbestanden.

Zorg - Patiënten

Het invoeren van patiënten kost slechts een aantal tellen. Vervolgens kunt u eenvoudig documenten en e-mails koppelen aan de patiënt.

Uw Business App

Workspace 365 Business Apps zijn eenvoudig op maat te maken via een drag & drop builder. Hierboven staan slechts een aantal voorbeelden, maar met een paar klikken digitaliseert u elk bedrijfsproces.

Vragen over Workspace?
Neem vrijblijvend contact op!

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: