WorkspaceComplete digitale werkplek

Veel kantoren maken nog gebruik van logge servers om bestanden en software te beheren. Daarnaast schaffen ze dure remote desktops aan om overal en altijd te kunnen werken. Voor een grote groep medewerkers zijn dergelijke oplossingen te duur. Zelfs met deze oplossingen is informatie moeilijk vindbaar omdat het ongestructureerd is opgeslagen in verschillende softwaresystemen.

3-Devices-colored-headers

Alles voor jouw rol, apparaat en locatie in één centrale werkplek

Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder device, dát is Workspace. Maak in een paar klikken e-mail, documenten, nieuws en alle bedrijfsprocessen, zoals activiteiten, automatisch aangepast op basis van mensen hun rol, apparaat en locatie. Eén digitale werkplek als startpunt!

Browser-based werkplek

Solid Workspace biedt organisaties een complete browser-based werkplek. Het werkt als een desktop in de cloud, waardoor medewerkers alle applicaties vanuit één centraal punt kunnen openen, ongeacht het apparaat. Doordat alle programma’s en informatie op één plek beschikbaar zijn en met een enkele inlog bereikbaar krijgen medewerkers meer structuur. Daarnaast verhoogt de gebruikersvriendelijke interface de productiviteit voor alle medewerkers.

workspace

Waarom Solid Workspace?

Met Solid Workspace kun je eenvoudig alle lokale-, web- en Windowsapplicaties bereiken vanuit één browser. In een paar klikken maak je een nieuwe app beschikbaar voor een groep of individu. Zo hoeven mensen die de werkplek gebruiken niets zelf te installeren. En los van het beschikbaar maken van applicaties en bedrijfsdata voegt de Workspace omgeving ook informatie toe richting de gebruiker. Of dit nu een RSS feed is, een Yammer omgeving of KPI’s die u wellicht beschikbaar wilt stellen middels een Livetile. Workspace zorgt voor een verhoging van de productiviteit van de gebruiker en meer plezier in uw werkomgeving voor uw gebruikers!

Tijd besparen met de simpelste digitale werkplek

Met Solid Workspace vereenvoudig en combineer je alle applicaties, informatie, intranetcomponenten en documentopslag in een digitale werkplek voor iedere organisatie.

Breng alles samen in een centraal startpunt

Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder device, dát is Solid Workspace. Maak in een paar klikken e-mail, documenten, nieuws en alle bedrijfsprocessen, zoals activiteiten, direct inzichtelijk voor groepen of individuen. Eén online werkplek als startpunt!

Complete digitale werkplek

Alles wat je nodig hebt om veilig en productief (samen) te werken. Vanaf iedere locatie.

Populaire features :

 • Een enkele inlog
 • Role based toegang
 • Versimpel documenten
 • Intranet Widgets
 • Hybride werkplek
 • Werk op ieder device

Solid Workspace - Portal

Steeds meer applicaties gaan naar de browser, waarom je werkplek niet? Breng al je web-applicaties samen met één inlog en leg een eenvoudige interface bovenop de documentoplossingen van Microsoft.

Populaire features :

 • Een enkele inlog
 • Role Based toegang
 • Versimpel Sharepoint

Solid Workspace - Hybrid

Nog niet klaar voor een volledige Cloud werkplek? Breng je fileserver en remote desktop applicaties (Clientless RDP & Citrix) samen in één digitale werkplek. Zo kun je geleidelijk naar de cloud.

Populaire features:

 • File Server integratie
 • Maak hosted Apps browser based
 • Single Sign on naar Citrix en RDP

Solid Workspace - Ultimate

Creëer je eigen slimme formulieren en koppel deze aan andere systemen. Breng alle informatie samen naar één werkplek zodat medewerkers alles centraal beschikbaar hebben.

Populaire features :

 • Werkprocessen
 • Vereenvoudig applicaties
 • API om Apps te ontsluiten

Eindelijk, alles samen

De snelste manier om al je applicaties te bereiken en te vereenvoudigen. Naast het vereenvoudigen van applicaties breng je informatie uit diverse applicaties samen in een gepersonaliseerde werkplek.

En meer...

Workspace biedt u als organisatie vele mogelijkheden, maar zorgt ook voor standaardisatie naar gebruikers.

Uw huisstijl

Een uniforme wijze van uitstraling van uw huisstijl begint met de Workspace omgeving. De omgeving bouwen wij op in uw huisstijl kleuren en met uw eigen logo geintegreerd in de werkplek van uw gebruikers. Voor iedere gebruiker ziet de omgeving er hetzelfde uit qua look and feel. Uiteraard verschilt de inhoud per gebruiker.

solid workspace tablet

Single Sign On

Hoeveel applicaties en websites hebt u waar u dagelijks in moet loggen om bij uw gegevens te kunnen? En ja we kennen de websites wel, waar we een keer per maand (of minder vaak), moeten inloggen, waar we de inlog gegevens niet meer van hebben. Dan maar weer een nieuwe wachtwoord aanmaken. Een tijdrovende klus, wat zeker anders kan. Niet meer zoeken naar die inlog, maar deze als een tegel terugvinden in uw Workspace omgeving. En dan ook nog eens de inlog gegevens centraal binnen de Workspace omgeving voor u onthouden. Dat is hoe IT voor uw werkt! Via welk device u inlogt is dan niet meer relevant. U heeft altijd online uw gegevens beschikbaar.

single sing on workspace

Clientless RDP

Heeft u nog applicaties die een RDP (Remote Desktop Protocol) inlog nodig hebben? Ook deze legacy applicaties zijn eenvoudig te integreren in onze Workspace omgeving op basis van de Hybride licentie. De naam Hybride zegt het al; wij brengen de nieuwe wereld (online) en de oude wereld, voor uw gebruikers samen in 1 nieuwe online werkplek. Een unieke mogelijk om de transitie door te maken van oud naar nieuw, maar dan volledig in een nieuw jasje!

rdp workspace

Informatie voor de gebruiker

Niet alleen het toegang verlenen van applicaties en het beschikbaar maken van data, maar ook zorgen dat informatie bij gebruikers komt. We zijn allemaal druk, maar waarmee eigenlijk. Hebben we nog zicht op het werk wat af moet en wat er echt toe doet ? Met de Workspace omgeving is het mogelijk om de gebruiker eenvoudig te voorzien van de informatie die voor hem of haar relevant is. Dit kunnen wij doen door gebruik te maken van achterliggende (of online) systemen, zoals:

 • RSS Feeds
 • Yammer tile
 • Power BI integratie

Of maak gebruik van de beschikbare Business Apps, indien het een te kostbare zaak is om dure softwarepakketten aan te schaffen, terwijl u niet alle functionaliteiten nodig heeft. Denk hierbij aan:

CRM - Projecten

Koppel eenvoudig documenten en e-mail aan bedrijfsinformatie. Zo heb je op elk moment alle informatie tot je beschikking via je browser.

Kilometerregistratie

Workspace 365 is beschikbaar op elk apparaat met een browser, daarom is het perfect om eenvoudig je kilometerregistratie bij te houden.

Activiteiten

Houd collega’s op de hoogte en mis nooit meer een belangrijke kans door activiteiten voor elkaar in te plannen.

Offerte

Door offertes in te voeren kun je onderweg de status controleren en wijzigen. Daarnaast exporteer je in één klik offertes in jouw template.

Educatie - Schoolprojecten

Leer samenwerken. In een aantal tellen kunnen studenten een project aanmaken en krijgen zij overzicht in al hun projectbestanden.

Zorg - Patiënten

Het invoeren van patiënten kost maar een aantal tellen. Vervolgens kun je eenvoudig documenten en e-mails koppelen aan de patiënt.

Jouw Business App

Workspace 365 Business Apps zijn eenvoudig op maat te maken via een drag & drop builder. Hierboven staan slechts een aantal voorbeelden maar met een paar klikken digitaliseer je elk bedrijfsproces.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: