Duo Security

“ 95% van de aanvallen hebben betrekking op het achterhalen van de inloggegevens van apparaten waarmee de klant inlogt op applicaties in de cloud.”

— Verizon 2015 Data Breach Investigations Report

Hoe werkt Duo Security

Duo combineert moderne two(multi) factor authenticatie met geavanceerde endpoint security oplossingen om de gebruikers te beschermen tegen account overnames en datalekken.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om gebruikers beveiligde toegang te verlenen tot gevoelige gegevens. Terwijl u het inzicht krijgt die u nodig heeft om er zeker van te zijn dat ze dat doen vanaf up-to-date en geautoriseerde apparaten.

duo-security-1

Wat is Trusted Access

"Trusted Access" is Duo's manier om de identiteit van uw gebruikers en de gezondheid van hun apparaten te verifiëren voordat ze verbinding maken met de applicaties van uw organisatie.

Waarom Trusted Access

Je hebt geen tijd om een beveiliging expert te zijn - focussen op de core business van uw bedrijf. Duo maakt beveiliging zorgeloos zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is.

Vertrouwde gebruikers +
Vertrouwde apparaten +
Alle applicaties =
"Trusted Access"

Vertrouwde gebruikers +
Vertrouwde apparaten +
Alle applicaties =
"Trusted Access"

two-factor-auth

Authenticatie methodes

Two-factor Authenticatie methodes

Geschikt voor elke gebruiker

Gebruikers kunnen zelfs worden geverifieerd wanneer ze offline zijn, mobiele apps of gewoon vaste lijnen gebruiken. Gebruikers kunnen ook meerdere apparaten gebruiken en kiezen hun favoriete methode tijdens het inloggen

duo security

2FA + Endpoint Security

Geacenceerde Endpoint Security kenmerken beschermen iedere gebruiker, app, apparaat en het netwerk met apparaat inzicht, analyse om oude apparaten op te sporen en updaten.

Maak kennis met een van onze specialisten