Steeds meer bedrijven kiezen voor een nieuwe manier van werken, flexibel werken. Als voor flexibel werken gekozen wordt moet een aantal zaken goed geregeld zijn, denk hierbij aan de mogelijkheid om bestanden online op te slaan of online telefonie. Solid Partners helpt u bedrijf met diverse zaken om flexibel werken met hoge kwaliteit mogelijk te maken.

 

workspace banner

Waarom flexibel werken?

Flexibel werken biedt veel mogelijkheden. Met de komst van het internet kan er namelijk ook gewerkt worden buiten het kantoor en ergens anders dan aan de vaste computer. Het is dan ook meer dan logisch dat steeds meer bedrijven deze mogelijkheid aanbieden. Zo draagt het onder andere bij aan de productiviteit en dit komt uw organisatie uiteraard ten goede.

Managed wireless

Steeds vaker wordt gewerkt met draadloze apparaten als notebooks, smartphones en tablets. Hierdoor is een stabiel internet netwerk van groot belang om te zorgen dat iedere werknemers zijn werkzaamheden goed kan uitvoeren. Wifi biedt meer flexibiliteit binnen een kantoor. Zo kan er gewerkt worden in diverse ruimtes binnen een kantoor en zijn flexibele werkplekken geen probleem meer. Het biedt ook de mogelijkheid om VoIP te bellen. Bij Solid Partners helpen wij u graag bij het creëren van een veilige en stabiel draadloos netwerk. Wij bieden de beste infrastructuur oplossingen die aangeboden worden op de markt.

managed-wireless

Migratie naar de Cloud

Met flexibel werken wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van de Cloud. In de Cloud worden bestanden en applicaties online bewaard, zodat op iedere plek met internet toegang is tot deze gegevens. Wij merken dat bij de migratie naar de Cloud in veel gevallen bij bedrijven geen strategie toegepast wordt. Hierdoor laten bedrijven veel kansen liggen. Door bijvoorbeeld systemen aan elkaar te koppelen wordt het werken veel makkelijker. Een gecentraliseerde online werkomgeving maakt het makkelijk online te werken. Op één plek hebben uw werknemers met een centrale inlog overal toegang tot alle systemen of dit nu applicaties zijn, websites, data of informatie.

 

Online telefonie

Online telefonie wordt ook wel VoIP bellen genoemd. Deze vorm van telefonie verloopt via een internetverbinding. Het is telefooncentrale in de Cloud. Andere voorbeelden van VoIP bellen zijn WhatsApp bellen en Skype. Doordat deze vorm van bellen goed samenloopt met internet is online telefonie erg interessant op zakelijk gebied. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voicemails binnen te krijgen via de e-mail. Ook kan ze zakelijke telefoon doorschakelt worden naar uw mobiel, zodat u en uw werknemers goed bereikbaar blijven buiten het kantoor. In het geval van een internetstoring blijft u telefonisch bereikbaar door de Hosted VoIP.

Solid Partners helpt bij flexibel werken

Wilt efficiënter en makkelijker flexibel werken? Schakel dan Solid Partners in. Onze experts zorgen ervoor dat alle systemen goed zijn afgestemd. Zo kunt ook met flexibel werken nog een hoge werkkwaliteit garanderen. In een persoonlijk gesprek bekijken wij alle mogelijkheden en eventuele verbeteringen. Aan de hand van dit gesprek weten wij precies welke stappen nodig zijn om te zorgen dat uw bedrijf op een goede manier flexibel kan werken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op.

Interesse? Laat het ons weten.

Wilt u weten wat Solid Partners voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: