hosting

Het Online Werken product Hosting (VPS) wordt aangeboden tegen een vast bedrag per maand. Een VPS wordt geleverd inclusief Windows licentie, back-up, monitoring van de server en het beheer.

Zonder zorgen in het datacenter

Vaak maken klanten naast de Microsoft Office applicaties ook gebruik van financiële of verticale bedrijfsapplicaties. De leverancier of fabrikant stelt vaak speciale eisen aan de servers waarop deze applicaties moeten worden geïnstalleerd.

Naast het feit dat deze applicaties vaak op een eigen server moeten worden geïnstalleerd vereisen deze ook een bepaalde omvang als het gaat om verwerking, geheugen of opslagcapaciteit. Het is daarom raadzaam deze specificaties op te vragen alvorens de applicatieserver samen te stellen.

hosting

Een krachtige onderliggende infrastructuur zorgt voor betere prestaties en grotere beschikbaarheid

hosting itb2

Compleet zorgeloos

Groot voordeel voor de leverancier en dus voor u als klant, is dat de leverancier probleemloos updates kan doorvoeren en ook updates kan testen in een testomgeving om bug vorming te voorkomen.

Mocht gaande weg het gebruik van de applicatie de serverspecificaties overstijgen, dan is het altijd mogelijk de nodige capaciteit bij te schakelen, zodat de applicatie weer veilig, snel en stabiel zijn werk kan doen.

Standaard onderdeel bij een applicatieserver is de back-up. Indien er een eventuele database in de omgeving aanwezig is, wordt in overleg met de fabrikant of leverancier bepaald wat de beste manier is om deze veilig te stellen.

Onderhoud van het besturingssysteem valt onder onze verantwoordelijkheid. Het updaten van de applicatie zelf kan ook door de fabrikant of leverancier zelf worden gedaan. Wij voorzien dan in de benodigde toegang.

Maak kennis met een van onze specialisten

Business Cases