Leg uw ICT in Apeldoorn in vertrouwde handen van een partner die u als ondernemer begrijpt. Solid Partners is dé ICT-afdeling van organisaties in de Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Solid Partners werkt al sinds jaar en dag voor het MKB en beheert ICT-omgevingen van 5 tot 150 werkplekken. Dankzij het concept van Solid Partners kunt u als ondernemer bezig zijn met uw business, terwijl wij ervoor zorgen dat u overzicht houdt op uw ICT. Wanneer het aankomt op zowel de kosten als de inhoud heeft u altijd zicht op de processen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan tickets en SLA-afspraken. Wij zorgen er namelijk voor dat uw rendement wordt verhoogd door de juiste inzet van ICT-middelen.

ICT Apeldoorn - onze diensten

Solid Partners helpt u op het gebied van aan ICT-toepassingen in Apeldoorn. Of het nu gaat om een beheerde werkplek, Office 365-toepassingen of een Windows Virtuele Desktop vanuit de Microsoft Azure Cloud, wij ondersteunen u op ieder moment. Ons doel is dat uw medewerkers de juiste ICT-oplossingen tot hun beschikking hebben, zodat zij de werkzaamheden kunnen uitvoeren die nodig zijn om uw organisatie succesvol te laten zijn. Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat uw data beveiligd is, voorzien is van een goede back-up en daarmee de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd is.

In controle over uw ICT Apeldoorn

Solid Partners levert een breed scala aan ICT-oplossingen in Apeldoorn die u, net als lego, kunt stapelen om zo een passende oplossing te creëren voor uw organisatie. Via ons klantportaal houdt u als ondernemer de controle over uw eigen ICT-omgeving en heeft u inzicht in wat ICT voor u betekent. Zowel de financiële kant als het managen van onze dienstverlening heeft u zo altijd duidelijk in beeld. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van ICT in Apeldoorn? Neem dan contact op met onze salesafdeling en wij voorzien u vrijblijvend van een passend advies voor uw situatie.

ICT Apeldoorn besteedt u uit bij Solid Partners

Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving voor iedere onderneming.

Veiligheid van uw gegevens

De beschikbaarheid van uw bedrijfsapplicaties en uw bedrijfsdata is ook relevant voor uw bedrijf. Wij bieden vele ICT security-oplossingen in Apeldoorn om uw bedrijfsgegevens te beschermen. Denk hierbij aan:

  • De beveiliging van uw inlogaccount;
  • Password management;
  • Een back-up van uw gegevens, ook als u werkt met Office 365;
  • De bescherming van uw medewerkers tegen fishing mails.

Solid Partners is uw ICT-partner in Apeldoorn. Heeft u zelf geen ICT-afdeling, maar wilt u wel profiteren van de kennis en in control blijven over uw eigen ICT-omgeving? Wij helpen u hier graag bij. Onder het genot van een kop koffie laten wij u graag zien dat transparantie in ICT Apeldoorn niet moeilijk is. U kunt zelf de controle houden over iets wat vaak als complex wordt gezien, namelijk uw ICT-omgeving. Wij zijn tevens werkzaam als ICT-partner in steden als Doetinchem en Raalte.

migratie-naar-de-cloud

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: