De bedrijfswereld kan in dit digitale tijdperk niet meer zonder ICT en ICT-beheer. ICT is het onderdeel van IT waar de focus ligt op communicatiemiddelen, denk hierbij aan computers en telefoons.

manged-firewall

Wat is ICT-beheer?

ICT-beheer draagt bij aan het efficiënt werken binnen bedrijven. Het draait om beheer, beveiliging en onderhoud van onder andere netwerken en computers. Ook wordt gekeken naar prettige werkwijzen binnen systemen en automatisering van verschillende IT-aspecten.

Er wordt continue gekeken naar de beste manier van werken omtrent computers en netwerken. Dit allemaal om de werkzaamheden binnen een bedrijf soepel te laten verlopen; van automatisering tot beveiliging. Met ICT-beheer ervaart uw bedrijf meer gemak en krijgt u een hogere productiviteit.

Solid Partners uw partner in het mkb

Wat doet een ICT-beheerder?

Een ICT-beheerder is de contactpersoon op computergebied. De voornaamste taak van een ICT-beheerder is zorgen dat alle systemen binnen uw bedrijf goed verlopen. Daarnaast behoren ook zaken als systeemontwikkeling en het begeleiden van gebruikers tot het takenpakket.

Een ICT-beheerder heeft inzicht in alle procedures en ontwikkelingen. Ook het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen kan door een ICT-beheerder worden uitgevoerd. Alle werkzaamheden rondom computers en digitale apparaten die gericht zijn op communicatie voert een ICT-beheerder vaak uit.

Goed beheerde en efficiënte systemen

De voordelen van ICT-beheer

Kan ik ICT uitbesteden?

Het is als bedrijf mogelijk om de ICT uit te besteden aan een andere partij. Deze partij neemt dan alle taken of een gedeelte van de taken op zich. Dit bespaart uw bedrijf tijd, tijd die ingezet kan worden op andere plekken.

Bij Solid Partners beschikken wij over de juiste expertise om bedrijven te voorzien van de beste ICT-beheer. Zo kan uw bedrijf de focus leggen op de hoofdzaken. Met het uitbesteden van ICT en dit bij een specialist neer te leggen bent u verzekerd van een goede uitvoering van de ICT-werkzaamheden.

Voordelen van een ICT-beheerder

Het voordeel van een ICT-beheerder is dat uw IT- zaken optimaal functioneren. Door hier een specialist voor in te zetten krijgt u veel tijdswinst. Zo kan een ICT-beheerder bijvoorbeeld kijken naar geautomatiseerde systemen om werkzaamheden binnen uw bedrijf nog makkelijker te maken.

Het uitbesteden van ICT kan erg handig zijn. Een expert gaat voor u aan de slag in de ICT-omgeving en regelt hier alle specialistische zaken op computergebied; van systemen ontwikkelen tot beheren. Het inschakelen van een ICT-beheerder binnen uw bedrijf biedt uiteindelijk goede ondersteuning en levert het veel efficiëntie op.

Interesse? Laat het ons weten.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Solid Partners voor uw organisatie? Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: