ICT beheer uitbesteden

Wilt u uw ICT beheer uitbesteden? Dat is begrijpelijk, IT wordt namelijk steeds complexer. Dat komt door het enorme tempo van de technologische evolutie, waardoor jaarlijkse voorspellingen van trends alweer verouderd kunnen zijn voordat ze ook nog maar online staan. Daarom kiezen steeds meer ondernemingen ervoor hun ICT beheer uit te besteden. Solid Partners is hierin uw ideale partner. Wij helpen u onder meer bij het efficiënt inrichten van uw bedrijfsprocessen met slimme IT-middelen.

ICT beheer uitbesteden voor verschillende branches

Voor ICT beheer uitbesteden bent u bij ons aan het juiste adres. Solid Partners biedt een breed scala aan diensten op gebied van ICT. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor ondernemingen in verschillende branches, waaronder MKB, het notariaat, de zorg en de overheid. Met nieuwe ICT-toepassingen kunt u uw organisatie beter en efficiënter laten werken. Wij hebben voor ieder type ondernemer passende IT-oplossingen. Solid Partners kijkt naar uw organisatie, uw IT-behoefte en vervult deze vervolgens op een wijze die bij uw onderneming past. De oplossingen die wij bieden ondersteunen uw organisatie op een slimme manier. Door betere systemen in te zetten, ervaren werknemers niet meer werkdruk, maar kan er wel meer werk verzet worden in dezelfde tijd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ICT beheer uitbesteden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

ICT beheer uitbesteden aan Solid Partners

Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving voor iedere onderneming.

Uw werkplek online uitbreiden

Uw werkplek bevindt zich achter uw bureau. Toch? Nee, niet alleen. De nieuwe medewerker werkt vaak op verschillende plekken (kantoor, thuis, onderweg) en wil snel en gemakkelijk toegang hebben tot alle applicaties, data en bedrijfsinformatie. Daarom integreert Solid Partners graag een Werkplek Online Concept, waarbij u een Remote Desktop-omgeving krijgt. Deze nieuwe omgeving hebben wij speciaal ontwikkeld om de nieuwe werknemer te faciliteren. Of het nu een intranet-omgeving is of een dashboard met KPI-informatie; wij integreren het in de Workspace-omgeving voor uw medewerkers.

ICT-beheer veilig uitbesteden

Uw werkplek moet ook te allen tijde beschermd worden en veilig zijn om te gebruiken. Dit kan met de Private Could-omgeving van Solid Partners. Daarvoor kijken wij allereerst naar uw bedrijfsprocessen. Welke software wilt u gebruiken om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen? Deze software wordt dan geïnstalleerd op onze Private Cloud, een platform specifiek voor uw organisatie. Wanneer u ICT-beheer wilt uitbesteden, kunt u dat veilig en vertrouw doen bij Solid Partners. Er zijn verschillende beveiligingsaspecten die wij graag voor u invullen, waaronder toegangsbeveiliging en de beveiliging van uw bedrijfsdata en -bestanden.

Meteen ICT-beheer uitbesteden

Voor de verzorging van uw ICT kunt u bij Solid Partners terecht. Als betrouwbare partner in de IT kunt u uw volledige ICT-beheer uitbesteden aan ons. Zo kan uw focus weer liggen op andere belangrijke zaken. Bent u benieuwd wat Solid Partners voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

ict deventer

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: