ICT Beveiliging

Hoe goed bent u beveiligd?

ICT Beveiliging is het onderwerp van dit moment. Kwaadwillende kunnen door een lek in uw ICT Beveiliging toegang krijgen tot uw ICT systemen. Daardoor hebben ze bijvoorbeeld toegang tot gevoelige bedrijfskritische informatie of tot andere systemen binnen uw netwerk.

Solid Partners heeft professionele oplossingen om uw systemen en netwerk te beveiligen. Solid Partners heeft meerdere ICT Beveiliging experts in dienst die precies kunnen bepalen welke ICT veiligheidsrisico’s uw bedrijf loopt.

 

ICT Beveiliging in kaart brengen

Heeft u twijfels over de beveiliging van uw IT omgeving? Neem dan snel contact op met Solid Partners. Wij sturen een ICT Beveiliging expert langs voor een Beveiligingsscan. Hierdoor weet u precies welke bedrijfskritische ICT veiligheid risico’s u loopt.

Solid Partners is kennisleider op het gebied van ICT Beveiliging. Bescherm uw bedrijf vandaag nog!

ict beveiliging nederland

Goede beveiliging is van levensbelang voor elk bedrijf

Oplossingen

ict beveiliging nederland duo security

Duo Security

Duo combineert moderne two(multi) factor authenticatie met geavanceerde endpoint security oplossingen om de gebruikers te beschermen tegen account overnames en datalekken.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om gebruikers beveiligde toegang te verlenen tot gevoelige gegevens. Terwijl u het inzicht krijgt die u nodig heeft om er zeker van te zijn dat ze dat doen vanaf up-to-date en geautoriseerde apparaten.

Online Spamfilter

Een preventieve oplossing tegen de ransomware die op dit moment wordt gestuurd is Online spamfilter. Online spamfilter detecteerd de huidige ransomware. De klanten die met Online spamfilter werken zijn niet getroffen.

Met Online spamfilter rekent u definitief af met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste en vaak virusbevattende e-mails. En dat zonder investeringen in hard- en software!

ict beveiliging online spamfilter
ict beveiliging monitoring

Monitoring

Met de ICT Beveiliging oplossing monitoring bewaken wij alle bedrijfskritische onderdelen. Denk daarbij aan netwerkinfrastructuur; toepassingen; diensten; besturingssystemen; netwerkprotocollen. 

Waarschuwingen worden gegenereerd om te waarschuwen wanneer er potentiële bedreigingen voordoen.

SSL-Certificaten

Een SSL-certificaat geeft de maximale ICT Beveiliging en maakt het webportaal betrouwbaar. SSL (Secure Sockets Layer) gebruikt public key encryption technologie voor een veilige verbinding en versleutelde communicatie.

Hierbij worden de integriteit van het bericht en de verificatie van verzender en ontvanger gewaarborgd. De website straalt maximale veiligheid uit door het slotje onderin beeld en de url die met https:// begint. Dit is te vergelijken met internetbankieren.

ict-beveiliging-ssl-certificaten
ict beveiliging antivirus

Antivirus

Anti-Virus is een ICT Beveiligingsoplossing die verbeterde, op cloud gebaseerde technologie gebruikt om u te beschermen en te beveiligen tegen bestaande online dreigingen.

Tevens zal zij effectief op nieuwe bedreigingen reageren zodra deze verschijnen. Het is een makkelijk te installeren oplossing die uw computer niet vertraagt.

Maak kennis met een van onze specialisten

Comments are closed.