ICT Deventer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in Deventer om uw ICT-afdeling onder handen te nemen? Dat is niet vreemd. IT wordt steeds complexer en moeilijker te behappen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om het beheer van hun ICT-omgeving helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Bij Solid Partners bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen u onder meer bij het efficiënt inrichten van uw bedrijfsprocessen met de juiste ICT-middelen.

Bij welke ICT-diensten kunnen wij u helpen?

Solid Partners biedt een breed scala aan diensten op gebied van ICT in Deventer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het onderbrengen van uw ICT-omgeving in de Cloud, het beschermen van uw digitale werkplek en het inrichten van een goed en veilig connectiviteitsplan. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor ondernemingen in verschillende branches, waaronder MKB, het notariaat, de zorg en de overheid. Met nieuwe ICT-toepassingen kunt u uw organisatie beter en efficiënter laten werken. Wij hebben voor ieder type ondernemer passende IT-oplossingen. Solid Partners kijkt naar uw organisatie, uw IT-behoefte en vervult deze vervolgens op een wijze die bij uw onderneming past. De oplossingen die wij bieden ondersteunen uw organisatie op een slimme manier. Door betere systemen in te zetten, ervaren werknemers niet meer werkdruk, maar kan er wel meer werk verzet worden in dezelfde tijd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van IT in Deventer? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veilig omgaan met uw gegevens

Het is altijd van belang om veilig te werk te gaan, ook in de ICT in Deventer. Er zijn verschillende aspecten van beveiliging die Solid Partners voor u in kan vullen:

  • Toegangsbeveiliging
  • Beveiliging van uw mailomgeving
  • Beveiliging van uw bedrijfsdata en -bestanden
  • Beveiliging van uw kantooromgeving

Wij kunnen alle aspecten van beveiliging voor u realiseren. U wilt niet dat uw (bedrijfs)gegevens zomaar op straat komen te liggen. Wij creëren graag een veilige werkplek voor u en uw medewerkers zodat u alle online platvormen zorgeloos kunt gebruiken. Solid Partners zorgt onder andere voor veilige back-ups van uw data en betrouwbare beveiliging voor uw Windows- en MAC-systemen. Wij kunnen uw IT in Deventer op afstand beheren, maar komen ook graag langs bij u op locatie om patches en updates door te voeren op uw ICT-omgeving.

ICT Deventer besteedt u uit bij Solid Partners

Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving voor iedere onderneming.

Zorgeloos ICT uitbesteden in Deventer

Voor de verzorging van uw ICT in Deventer en omgeving kunt u bij Solid Partners terecht. Als betrouwbare partner in de ICT nemen wij uw volledige ICT-omgeving uit handen, zodat uw focus weer kan liggen op andere belangrijke zaken. Solid Partners heeft verschillende certificeringen op haar naam staan, waaronder de ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) certificering. Bent u benieuwd wat Solid Partners voor uw ICT in Deventer kan betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

ict deventer

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: