ICT Doetinchem

Op zoek naar een ICT-leverancier in Doetinchem die uw ICT-omgeving kan beheren? Solid Partners is dé ICT-dienstverlener in Cloud-diensten, geautomatiseerd werkplekbeheer en beveiligingsoplossingen. De graad van ICT-toepassingen neemt in iedere organisatie toe. Niet alleen kantoorautomatisering, maar ook procesautomatisering en nieuwe toepassingen zoals IoT en Augment Reality komt steeds vaker om de hoek kijken. Maar hoe houdt u het overzicht en hoe houdt u data veilig? Solid Partners is een allround ICT-dienstverlener die u helpt om ICT begrijpbaar en overzichtelijk te houden. Wij verzorgen de ICT voor vele partijen in Doetinchem. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere ICT partijen door u centraal te stellen. U bent én blijft in control. Hoe? Wij laten het u graag zien.

ICT Doetinchem voor al uw vraagstukken

Iedere organisatie is in ontwikkeling. Ook u probeert uw concurrenten een stap voor te blijven middels ICT in Doetinchem. Maar hoe doet u dit op een efficiënte wijze? Hoe laat u uw ICT-oplossingen voor u werken zodat uw concurrentiepositie verbetert?Solid Partners voorziet haar klanten in Doetinchem proactief in passende ICT-oplossingen, of het nu gaat om effectief samenwerken in de Cloud met Microsoft Office 365 of vanuit Microsoft Teams. Heeft u ook al eens nagedacht over het samenwerken met klanten, leveranciers of partners? U kunt uw positie buiten uw organisatie namelijk ook eenvoudig verstevigen door met uw ketenpartners intensief samen te werken aan projecten en documenten en online informatie te delen. Uiteraard wilt u dit ook veilig doen. Solid Partners verzorgt het voor u en met u.

Bescherm uw bedrijfsdata

Samenwerken aan ICT in Doetinchem, binnen uw regio (de Achterhoek), in heel Nederland of zelfs daarbuiten is tegenwoordig eenvoudig te realiseren. Maar hoe beschermt u uw bedrijfsdata tegen ransomware of digitale diefstal van uw intellectueel eigendom?

  • Zorg ervoor dat de toegang tot uw applicaties en bedrijfsdata niet alleen mogelijk is via een gebruikersnaam en wachtwoord, maar ook middels een beveiligde token. Dit kan tegenwoordig eenvoudig via uw mobiele telefoon. Tweeweg authenticatie!
  • Leg uw wachtwoorden centraal vast in een kluis. We zien in de praktijk dat veel mensen hetzelfde wachtwoord gebruiken op verschillende plekken. Dit maakt u erg kwetsbaar. Als uw externe systeem gehackt wordt, zijn uw overige systemen daarna eenvoudig toegankelijk.
  • Door gebruik te maken van een centrale kluis voor wachtwoorden, hoeft u maar één sterk wachtwoord te onthouden. De overige plekken waar u een account heeft, kunt u via deze oplossing beter beschermen met zeer sterke wachtwoorden.

ICT Doetinchem besteedt u uit bij Solid Partners

Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving voor iedere onderneming.

Solid Partners voor ICT Doetinchem

Weten welke beveiligingsoplossingen in de ICT wij u als ondernemer in Doetinchem nog meer kunnen bieden? Neem contact op met onze salesafdeling. Onder het genot van een kop koffie voorzien wij u graag van onze adviezen. Wij zijn ook werkzaam als uw ICT-partner in steden als Apeldoorn en Zutphen.

ICT doetinchem

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: