ICT Raalte

Bent u als ondernemer op zoek naar een partner voor ICT in Raalte? Solid Partners is dé ICT-afdeling zijn voor MKB-bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen. In de praktijk is het als organisatie vaak lastig om de controle te houden over uw ICT-processen wanneer die worden uitbesteed. Solid Partners heeft een concept ontwikkeld waarin onze dienstverlening volledig transparant is gemaakt. Geen complexe zaken, maar eenvoud! Daar houden wij van. Wij zorgen ervoor dat u in Raalte bezig kunt zijn met uw business, terwijl wij uw ICT-systemen monitoren, beheren en onderhouden. Dit doen we vaak vanuit een Cloud-oplossing. Heeft u uw ICT-systemen nog zelf op locatie staan? Ook dan kunnen wij het beheer hierop prima voor u uitvoeren.

Wij helpen bij ICT Raalte

Solid Partners biedt als ICT-dienstverlener in Raalte een breed scala aan IT- en Telefonie Cloud-diensten aan ondernemers. Of het nu gaat om Online Telefonie, Office 365, Microsoft 365, werkplekbeheer of beveiligingsoplossingen, wij nemen uw ICT-zorgen uit handen. Onze adviezen starten bij het inventariseren van uw business-model en hoe ICT u kan ondersteunen. We zien dat ICT al sinds jaar en dag een opmars maakt in alle beroepsgroepen. ICT zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken, uw concurrentiepositie kunt verbeteren en uw afzetmarkt kunt vergroten. Daar waar de afzetmarkt vóór ICT veelal in Raalte en omgeving was, is de afzetmarkt middels e-commerce nu vele malen groter. Niet alleen Nederland, maar ook Europa of zelfs de wereld is uw nieuwe afzetmarkt geworden. Maar hoe zorgt u ervoor dat u eenvoudig bereikbaar bent, 24 uur per dag, 7 dagen per week? Heeft u beschikking over een IT-dienstverlener die op alle momenten van de dag de juiste ondersteuning kan leveren? Doordat wij sterk inzetten op selfservice-oplossingen, blijft ICT-ondersteuning van Solid Partners in Raalte ook betaalbaar.

Slimme ICT-oplossingen Raalte

Dankzij ICT kan u niet alleen meer binnen uw eigen organisatie in Raalte samenwerken, maar ook met partners (klanten en leveranciers) wereldwijd. Dit behoort door de ontwikkelingen in ICT Raalte nu ook eenvoudig tot de mogelijkheden. ICT-oplossingen in Raalte duur? Nee, met Microsoft Teams wordt samenwerken eenvoudig en zeer betaalbaar. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan video-vergaderen op afstand, het delen van bestanden tijdens een vergadering, minder reistijd en reiskosten en sneller kunnen werken aan de juiste oplossingen. Uiteraard zorgt Solid Partners ervoor dat uw medewerkers veilig kunnen werken aan bedrijfsdata. Door de juiste oplossingen toe te passen, wordt uw data veilig gesteld tegen potentiële ransomware-aanvallen. Wij zorgen ervoor dat u internetcriminelen een stap voorblijft.

ICT Raalte besteedt u uit bij Solid Partners

Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving voor iedere onderneming.

Solid Partners voor uw ICT in Raalte

Weten hoe Solid Partners dit alles doet voor u kan waarmaken? Neem contact met ons op voor passend advies over ICT voor uw organisatie in Raalte of omgeving. Wij zijn tevens beschikbaar als ICT-partner in steden als Apeldoorn en Doetinchem.

internet-of-things

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: