ICT Zutphen

Op zoek naar een ICT-afdeling die uw organisatie in Zutphen of omgeving kan ondersteunen? Dan bent u bij Solid Partners aan het juiste adres. Bij veel organisaties groeit het aantal IT-toepassingen op diverse vlakken. Zo kunnen IT-toepassingen in de zorg ervoor zorgen dat het komende personeelstekort opgevangen wordt of de zorg betaalbaar blijft. Productiebedrijven produceren dankzij Industrie 4.0 steeds meer producten middels robotisering. Deze oplossingen zijn allemaal mogelijk dankzij de ICT. Solid Partners kan ook u in Zutphen een passende ondersteuning bieden in ICT, van advies en onderhoud tot het beheer van complexe IT-toepassingen.

Help uw organisatie verder met ICT Zutphen

Solid Partners kijkt samen met u welke ICT-oplossingen het beste passen bij uw dagelijkse uitdagingen. Als ICT-partner in Zutphen zijn wij pas succesvol als u succesvol bent. Solid Partners kijkt samen met u naar uw bedrijfsprocessen. Vanuit dit vertrekpunt gaan we samen op zoek naar ICT-oplossingen die het beste passen bij uw business en organisatie. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Online Telefonie-oplossingen die verder gaan dan alleen bellen. Welke toegevoegde waarde haalt uw organisatie uit telefonie? Legt u de contactmomenten met uw klanten vast om uw klantbeleving en klanttevredenheid te vergroten? Een koppeling tussen een Online Telefonie-systeem van Solid Partners en uw CRM-systeem is vaak eenvoudig te realiseren. Maar ook de optie om via videobellen op afstand samen te werken en daarmee reistijd en –kosten te besparen valt onder de mogelijkheden.

Online werkplek

Ook kijken wij graag naar de meest optimale online werkplek voor uw medewerkers. Met onze Solid Workspace-oplossing bieden wij de beste online werkplek. Deze voorziet uw medewerkers van uw applicaties en data, maar ook van uw informatie. Door eenvoudig informatie intern te delen via één platform, zijn uw medewerkers (ook parttimers) altijd op de hoogte van wat er speelt in uw organisatie. U ziet: de ICT-mogelijkheden in Zutphen zijn eindeloos bij Solid Partners. Wist u dat we tevens uw ICT-partner zijn in steden als Doetinchem en Raalte?

ICT Zutphen besteedt u uit bij Solid Partners

Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving voor iedere onderneming.

Nooit meer zoeken naar informatie

Tijd is geld. Ook voor uw onderneming geldt dat de tijd van uw medewerkers kostbaar is. Solid Partners weet als geen ander dat goede ICT-oplossingen een bijdrage kunnen leveren aan uw organisatie in Zutphen. Door medewerkers altijd te voorzien van de juiste informatie, kunnen zij sneller en beter inspelen op uw klanten. De volgende ICT-oplossingen in Zutphen kunnen hier een bijdrage aan leveren:

  • OneSpace, ons Online Telefonie-platform op basis van Unified Communications;
  • Office 365;
  • Solid Workspace, gebaseerd op Workspace 365.

Weten hoe ICT uw organisatie in Zutphen efficiënter kan laten werken? Neem vrijblijvend contact op met Solid Partners om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Colocatie

Voornaam:

Achternaam:

Organisatie:

E-mailadres:

Onderwerp:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: