Installaties

Vaste procedures

Installaties is binnen Solid Partners een aparte discipline binnen de dienst Professional Services. Een installatie kent natuurlijk veel diversiteit en kan op afstand gebeuren of bij u op locatie.

Solid Partners kent hierin een vaste procedure. Na de opdracht van een klant voeren wij controles uit op de ICT omgeving, hierop volgt een registratie. Zo ontstaat er een ICT advies. De installatie begint altijd vanaf de registratie. Vanaf dit punt wordt er exact beschreven wat de opdracht behelst, welke afspraken er zijn gemaakt en welke doelen er zijn afgesproken. Op basis van de discipline (kennisniveau) wordt de juiste engineer geselecteerd en zal de installatie met u worden gepland.

Gecertificeerd

Solid Partners hanteert een flexibel kennisniveau met een bovengemiddeld niveau per discipline. Dit betekent dat elke engineer binnen Solid Partners voldoende geschoold is en de ervaring heeft om elke klus die wordt aangenomen, uit te voeren. Iedere individuele engineer bezit daarnaast een uitmuntend niveau op één of meerdere disciplines, in het algemeen aangevuld met een certificering vanuit de fabrikant. Zodoende hebben onze engineers veel algemene kennis en zijn er altijd engineers beschikbaar met zeer specifieke kennis. Uiteraard wordt er met het plannen rekening gehouden de juiste engineer voor een bepaalde de installatie te selecteren.

Na de installatie vindt altijd een overdracht plaats naar de servicedesk en wordt de interne documentatie aangevuld, zodat de servicedesk op de hoogte is van de ‘verandering’ binnen uw ICT omgeving.

Maak en implementeer de juiste keuze voor uw organisatie

Professional Services Diensten

Projecten

Nagenoeg ieder bedrijf is afhankelijk van haar ICT. U moet er dan ook altijd op kunnen vertrouwen dat het werkt. Het is niet alleen onmisbaar, er is ook specialistische kennis voor nodig. Solid Partners neemt deze zorgen met Professional Services voor u uit handen en regelt het project van A tot Z.

Consultancy

Met het Professional Services onderdeel Consultancy richten wij ons op het adviseren van de klant inzake alle ICT vraagstukken die er maar zijn.

Maak kennis met een van onze specialisten