RM&CO sanitair

RM&CO sanitair

RM&CO sanitair is in korte tijd uitgegroeid tot een business-to-business distribiteur, importeur en private label specialist. Het kernassortiment bestaat uit Easy Drain afvoergoten en het sanitairmerk LoooX.

LogoRM

De uitdaging

De lokale serveromgeving van RM&CO sanitair was aan vervanging toe. RM&CO sanitair had bij meerdere ICT bedrijven offertes opgevraagd. Uiteindelijk werd voor ons voorstel gekozen vanwege de professionele oplossing, kijk op de toekomst met een scherpe prijs.

Wij zijn zonder problemen gemigreerd naar een hybride cloud omgeving. Vragen worden snel en professioneel opgepakt door de servicedesk waardoor wij ons kunnen focussen op onze business!

ivo kremer

Ivo Kremer - Business Manager RM&CO sanitair

Wij zijn zonder problemen gemigreerd naar een hybride cloud omgeving. Vragen worden snel en professioneel opgepakt door de servicedesk waardoor wij ons kunnen focussen op onze business!

ivo kremer

Ivo Kremer - Business Manager RM&CO sanitai

De oplossing

Wij hebben voor RM&CO sanitair het advies uitgebracht voor een hybride oplossing waarbij de lokale server zal worden vervangen en om de e-mail te migreren naar Microsoft Office365. Tevens zal er voor alle domeinen van RM&CO een spamfilter worden geïnstalleerd. Na akkoord is er een projectplan gemaakt door onze projectleider.
Het project bestond uit:

 1. Inventarisatie (Netwerkscan).
  Hierbij hebben wij heel de omgeving in kaart gebracht en aan de hand daarvan de werkzaamheden beschreven voor de uitvoering van de implementatie

 2. Projectleiding
  De projectmanager schrijft in een projectplan de technische uitvoering uit.

 3. Uitvoering
  De fase uitvoering bestond o.a. uit :
  • de installatie nieuwe Hypervisor server
  • inrichten nieuwe virtueel servers met Windows Server 2012
  • inrichten management servers
  • inrichten applicatie server
  • e-mail migratie
  • data migratie en domain controller omzetten

 4. Oplevering en nazorg
  Na de migratie zal Solid Partners de organisatie op locatie ondersteunen. Dit maakt het mogelijk om eventuele openstaande punten direct op te lossen. Wij zijn van mening dat adequate nazorg cruciaal is voor een succesvol migratieproject

Het resultaat

RM&CO sanitair werkt na de migratie in een hybride netwerk waarbij het beste van de lokale oplossing worden gecombineerd met de e-mail in de cloud. Ook de ergernissen van ongewenste en vaak virus bevattende e-mails behoort tot de verleden tijd met de online spamfilter die wij hebben geïnstalleerd.

Bij RM&CO sanitair maken wij o.a. gebruik van:

Maak kennis met een van onze specialisten