Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is een van de grotere zelfstandige notariskantoren in Oost Nederland en is gevestigd in Doetinchem. Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen heeft tevens een apart label voor basale notariële dienstverlening onder de naam basisnotarissen.nl. Basisnotarissen.nl is eveneens gevestigd in Doetinchem.

In totaal zijn wij met ongeveer 35 medewerkers binnen de organisatie werkzaam. Het kantoor telt negen juristen, waarvan vier notarissen.

 

5
Locaties
35
Medewerkers
60
NPS

De Business Case

In 2009 hebben wij het beheer van het netwerk overgenomen. In 2011 was de omgeving aan vervanging toe. Wij hebben toen een voorstel gedaan om de gehele omgeving over te zetten naar onze cloud-oplossing Online Werken. Ook met de overige ICT vraagstukken die er de afgelopen jaren speelden heeft Solid Partners meegedacht.

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen geeft Solid Partners een Netto Promotor Score van 60

20120925_CST3356

M.A. (Mary Ann) Schoppema - PR & Automatisering specialist

De oplossing

In 2012 hebben wij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen gemigreerd naar onze cloud oplossing Werkplek Online. Dit omdat Van Weeghel Doppenberg en Kamps Notarissen meerdere vestigingen heeft.

Bij Werkplek Online richten wij een centrale omgeving in de cloud in. Waarbij de medewerkers de beschikking krijgen over een desktop die toegang geeft tot alle applicaties en data die de gebruiker nodig heeft. De medewerkers zijn in staat om vanaf ieder willekeurige client (notebook, desktop, tablet enz.) en plaats bij zijn/haar omgeving te komen. Wij verzorgden de complete migratie vanaf de lokale situatie naar de Private Cloud omgeving, waarbij wij uitgaan van de Project Methodiek zoals wij deze hanteren.

In 2016 hebben wij DUO Security geïnstalleerd waar gebruik wordt gemaakt van een 2FA (Two Factor Authenticatie).

Het resultaat

Van Weeghel Doppenberg en Kamps notarissen werkt nu al sinds 2012 zorgeloos in onze private cloudoplossing Werkplek Online. Daardoor kunnen de medewerkers op het netwerk inloggen ongeacht tijdstip of locatie. De omgeving is 24/7 beschikbaar.  Daarnaast is er geen omkijken naar het beheer op de ICT Backoffice. De omgeving wordt continue gemonitord en bij vragen hebben ze beschikking over de professionele servicedesk van Solid Partners. De gehele omgeving wordt geback-upt op een locatie in een aparte ruimte in ons datacenter. Er zijn geen financiële verassingen meer wat zorgt voor goede beheersbaarheid van de IT kosten.

Doordat wij gebruik maken van state-of-the-art datacenters kunnen wij een uptime garanderen van 99,8%

Bij Van Weeghel Doppenberg en Kamps Notarissen maken wij o.a. gebruik van:

Maak kennis met een van onze specialisten