Voor u als ondernemer in de zakelijke markt, gaat het dagelijks om zaken als, klanttevredenheid, rendement van uw organisatie (productiviteit) en kostenbeheersing. Aangezien we zien in de markt dat personeel steeds meer een schaarste aan het worden is, is het goed om na te denken als ondernemer, hoe de vergrijzing van de maatschappij er toe kan leiden dat uw organisatie straks aan nieuw personeel gaat komen. Hoe aantrekkelijk is uw organisatie voor nieuwe medewerkers. En wie helpt u om uw organisatie efficiënter te laten werken, met nieuwe ICT toepassingen. Beter kunnen samen werken, tussen u, uw medewerkers, maar ook uw ketenpartners. Of u nu werkt in de financiële dienstverlening, in de bouw of een productie bedrijf heeft. Wij hebben voor ieder type ondernemer passende IT oplossingen. Of het nu gaat om IT oplossingen bij u op locatie, in de Cloud of een combinatie van beide. Wij kijken eerst naar uw organisatie, uw IT behoefte en vullen het vervolgens in. De oplossingen zijn hierbij ondersteunend aan uw organisatie. Door betere systemen in te zetten, zien we dat organisaties efficiënter werken. Medewerkers worden er niet drukker van (met kans op burn out), maar kunnen met slimmere IT oplossingen wel meer werk verzetten. Het werk moet er dus leuker op worden voor de medewerker.

Solid Partners - MKB

Werkt in de financiële dienstverlening, de bouw of een productie bedrijf. Wij hebben voor iedere ondernemer passende IT oplossingen.

Trends in het MKB:

  • Schaarste op de arbeidsmarkt
  • Marktwerking en druk vanuit de markt om efficiënter te werken. Marges komen onder druk te staan, dus het is goed om na te denken hoe uw organisatie dit kan opvangen.
  • Naar het verleden kijken wie uw concurrent was heeft geen zin. Kijk in de toekomst, want de concurrentie kan zo maar uit een andere hoek komen als uw business model veranderd.
Solid Partners MKB