Voor u als ondernemer in de zakelijke markt gaat het dagelijks om zaken als klanttevredenheid, rendement van uw organisatie (productiviteit) en kostenbeheersing. Aangezien we in de markt zien dat personeel een steeds grotere schaarste aan het worden is, is het goed om na te denken hoe de vergrijzing van de maatschappij er toe kan leiden dat uw organisatie straks aan nieuw personeel gaat komen. Hoe aantrekkelijk is uw organisatie voor nieuwe medewerkers? En wie helpt u om uw organisatie efficiënter te laten werken, met nieuwe ICT-toepassingen? Wie helpt u beter samen te werken tussen u en uw medewerkers, maar ook uw ketenpartners? Of u nu werkt in de financiële dienstverlening, in de bouw of in de productie - wij hebben voor ieder type ondernemer passende IT-oplossingen. Of het nu gaat om IT-oplossingen bij u op locatie, in de Cloud of een combinatie van beide, wij kijken graag met u mee. We kijken eerst naar uw organisatie en uw IT-behoefte en vullen het vervolgens in. De oplossingen zijn hierbij ondersteunend voor uw organisatie. Door betere systemen in te zetten, zien we dat organisaties efficiënter werken. Medewerkers worden er niet drukker van (met kans op burn out), maar kunnen met slimmere IT-oplossingen wel meer werk verzetten. Het werk moet er dus leuker op worden voor de medewerker.

Solid Partners - MKB

Of u nu werkt in de financiële dienstverlening, de bouw of productie -wij hebben voor iedere ondernemer passende IT-oplossingen.

Trends in het MKB:

  • Schaarste op de arbeidsmarkt
  • Marktwerking en druk vanuit de markt om efficiënter te werken. Marges komen onder druk te staan, dus het is goed om na te denken hoe uw organisatie dit kan opvangen.
  • Naar het verleden kijken wie uw concurrent was heeft geen zin. Kijk in de toekomst, want de concurrentie kan zo maar uit een andere hoek komen wanneer uw business model verandert.
Solid Partners MKB