Een van de doelgroepen die al jarenlang bediend wordt met IT- en Telefonie-oplossingen door Solid Partners is het notariaat. Het notariaat is een specifieke doelgroep, waarbij veiligheid en continuïteit hoog in het vaandel staan. Een notaris maakt immers een (juridische) akte voor cliënten, of het nu gaat om vastgoed, familierecht of ondernemingsrecht.

Solid Partners zorgt ervoor dat u als notaris de focus kunt leggen op uw klanten!

Een notaris werkt veelal tegen een deadline aan. Een woning die overgedragen moet worden, of een BV die opgericht of verkocht wordt per een bepaalde datum. Communicatie is hierin van essentieel belang. Stukken dienen op tijd aangeleverd te worden om tijdig een akte op te stellen. Veel regelwerk in een kort tijdsbestek dus.

Dan wilt u dat de techniek u niet in de steek laat. Wij zijn ons er terdege van bewust dat het dus niet alleen om Cloud-oplossingen gaat, maar om de totale werking van ICT, zoals ook de ICT-systemen bij u op locatie, zoals uw verbindingen, Firewall, switches, werkplekken en printers. Net als toegang tot externe systemen van Kadaster, Kamer van Koophandel en ga zo maar door.

Doordat we de systemen kennen waar u als notaris mee werkt (Notarisdossier, Quantaris, Van Brug, Devoon), is het vaak gemakkelijker om directe ondersteuning te bieden bij vragen en verstoringen.

notariaat